Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

NBA: Korona desetkovala Čikago, pomjerena dva meča

Zbog zaraze ili direktnog kontakta sa zaraženima, Čikago trenutno ne računa na prvog strijelca Derozana, ali ni na slavnog beka-krilo Levina, dvojicu Džonsona, Vajta, Džonsa, Dosunmua, Tomasa, i Brauna

NBA liga je odlučila da odloži dvije utakmice Čikago Bulsa, NBA tima naših Nikole Vučevića i Marka Simonovića, jer je ekipa desetkovana korona virusom.

”Bikovi” su za utorak imali zakazan duel sa Detroitom, a za četvrtak sa Torontom – za te mečeve sada će se tražiti novi termini.

Naši reprezentativci, slavni Ol-star centar Vučević i mladi Kolašinac Simonović, trenutno nijesu u kovid-19 protokolu. Baranin Vučević je prošlog mjeseca prebolovao korona virus.

Zbog zaraze ili direktnog kontakta sa zaraženima, Čikago trenutno ne računa na prvog strijelca Derozana, ali ni na slavnog beka-krilo Levina, dvojicu Džonsona, Vajta, Džonsa, Dosunmua, Tomasa, i Brauna.

U kovid-19 protokolu je i Džavonte Grin, američko krilo sa našim državljanstvom, košarkaš koji je nastupio u jednom meču za reprezentaciju Crne Gore.

Trenutno Bulsi za treninge imaju na raspolaganju svega osam igrača, od čega trojicu na kratkoročnim ugovorima… U nedjelju ih čeka meč protiv slavnih Lejkersa u udarnom terminu, do tada se u klubu nadaju da će se situacija sa zarazom popraviti.

Ovo su prvi slučajevi odlaganja mečeva u novoj NBA sezoni, a u prošloj je za 31 utakmica tražen novi termin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve