Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Našao inostrani angažman: Milović u Izraelu

Milović je u tek završenoj polusezoni igrao za Grbalj, kao pozajmljeni igrač Sutjeske. Zanimljivo je da je sa samo 17 godina debitovao u Telekom Prvoj ligi Crne Gore, a dobre partije tokom nedavno završene polusezone za tim iz Radanovića bile su odlučujuće da dobije poziv iz Izraela

Miloš Milović karijeru nastavlja u Izraelu! Osamnaestogodišnji omladinski reprezentativac Crne Gore dogovorio je saradnju sa Hapoel Nof Hagaliljem, koji je lider drugog po kvalitetu takmičenja u Izraelu.

Milović je u tek završenoj polusezoni igrao za Grbalj, kao pozajmljeni igrač Sutjeske. Zanimljivo je da je sa samo 17 godina debitovao u Telekom Prvoj ligi Crne Gore, a dobre partije tokom nedavno završene polusezone za tim iz Radanovića bile su odlučujuće da dobije poziv iz Izraela.

Hapoel Nof Hagalil nakon 14 kola lider je u Drugoj ligi Izraela sa 28 bodova i ima jasne ambicije da izbori plasman u elitni rang takmičenja, što bi za Milovića bila velika stvar, mada će mu prvo inostrano iskustvo sigurno mnogo značiti.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve