Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Najljepši poklon za rođendan: Još 100 minuta da smo igrale ne bismo izgubile

Selektorka je prije deceniju kao igračica predvodila nacionalni tim do olimpijskog srebra, a sada je i sa klupe uspjela da načini podvig

Bolji poklon na svoj 43. rođendan Bojana Popović nije mogla da dobije – “lavice” su večeras u fenomenalnoj atmosferi u areni Stožice pobjedom nad Francuskom 27:25 osvojile bronzanu medalju na Evropskom šampionatu.

Selektorka je prije deceniju kao igračica predvodila nacionalni tim do olimpijskog srebra, a sada je i sa klupe uspjela da načini podvig.

“Od jutra smo imale poseban osjećaj da je ovo naš dan. Prvo moj rođendan, slavlje zbog toga, a onda ovaj poklon – najljepši. Još nisam svjesna šta smo uradile”, kazala je Popović.

“Fajterska utakmica 60 minuta, pa ta sitnica koja nas je uvela u produžetke, ostale smo i bez Itane. Pitala sam koja je spremna da uđe umjesto nje – sve su digle ruke. I znala sam tada – još 100 minuta da smo igrale uz ovakvo srce ne bismo izgubile. A sve smo bile na ivici… Cijela Crna Gora treba da slavi ovaj veličanstveni uspjeh”, kazala je Popović i naglasila:

“Medalja je kruna svega, ali sve što smo uradile minulih 20 dana je najveći uspjeh. Uspjele smo da se sastavimo da budemo – jedne. Zahvalna sam im do neba”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve