Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Nadal neodređen: Velika je šansa da mi je ovo posljednji Rolan Garos

Na startu ga čeka Saša Zverev, a on priznaje da se nada da bi mogao prijatno da iznenadi u Parizu

Rafael Nadal ostao je neodređen kada je u pitanju njegova teniska budućnost.

Neusmnjivo je da Španac želi još da igra tenis, ali će to zavisiti prije svega od njegovog fizičkog stanja.

“Velika je šansa da mi je ovo posljednji Rolan Garos, ali nije sto posto, neću vam reći da je sto posto, jer ne mogu da predvidim šta će se desiti. Nadam se da razumijete, prošao sam dug proces oporavka, skoro dvije godine patnje i oporavka od teške povrede. Bolje se osjećam nego prije mjesec i po dana, u to nema sumnje. Zato ne želim da zatvorim vrata i da kažem “sto posto”, rekao je Rafa na konferenciji za medije u Parizu.

Smatra da će u skorom periodu moći da se preciznije odredi kada je u pitanju budućnost.

“Uživam igrajući u tenisu, putujem s porodicom, uživam u tome s njima. Takođe, još nisam vidio kako izgleda kada sada igram bez ograničenja, zdravo. Dajte mi vremena, dajte mi mjesec i po, pa da vidimo kako ću se osjećati. Ne mogu da garantujem da je posljednji”, dodao je Nadal.

Na startu ga čeka Saša Zverev, a on priznaje da se nada da bi mogao prijatno da iznenadi u Parizu.

“Uživam u svakom trenutku ovdje. Nevjerovatna podrška ljudi koja mi daje mnogo snage emotivno, ostaće mi to zauvijek. Ovo je vjerovatno prva nedjelja treninga od mog povratka da mogu da trčim kako treba, i to me ohrabruje. To ne znači da ću u ponedjeljak igrati nevjerovatno, biće teško jer nisam imao mnogo trenutaka igranja na najvišem nivou. S druge strane, ovo mjesto je za mene magično, desile su se mnoge stvari koje nisam očekivao. Da u dubini duše nemam nadu da mogu da uradim nešto veliko, ne bih bio pred vama. Imam motivaciju i nadu da igram dobro, mada malu”, priznao je veliki šampion.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve