Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Muška odbojka ponovo se igra na Cetinju, Lovćen se vraća na scenu

On je podsjetio na to da je Lovćen od 1979. godine par puta igrao Drugu saveznu ligu Jugoslavije, ali i to da je bio šampion Crne Gore

Poslije 23 godine na Cetinju će se ponovo igrati muška odbojka s obzirom na to da će OK “Lovćen” biti dio EPCG Superlige za odbojkaše.

Tu informaciju za Radio Cetinje potvrdio je Zoran Martinović, trener u cetinjskom klubu.

“Nakon 2000. godine kada je klub prestao sa radom, ponovo smo aktivirali mušku sekciju i takmičićemo se u EPCG Superligi. Ekipu čine većinom mlađi igrači, uz par iskusnijih koji su ranije igrali crnogorsku ligu. Plan kluba je da se mladi Cetinjani afirmišu i steknu iskustva, kako bi u narednim sezonama bili konkurentniji”, rekao je Martinović.

On je podsjetio na to da je Lovćen od 1979. godine par puta igrao Drugu saveznu ligu Jugoslavije, ali i to da je bio šampion Crne Gore.

“Odbojka na Cetinju ima tradiciju. Lovćen je do 2000. godine redovno igrao Drugu ligu Jugoslavije, a tri puta je bio crnogorski prvak. Takođe, juniorska ekipa cetinjskog kluba bila je šampion Crne Gore 1996. godine”, dodao je on.

Martinović se na kraju zahvalio i gradskoj upravi koja je klubu pružila podršku na svim poljima.

“Veliku zahvalnost dugujemo Prijestonici Cetinje koja nam je pružila punu podršku u svakom smislu te riječi. Takođe, firme poput DOO Humci, Hipotekarna banka, ali i Nacionalni parkovi Crne Gore pomogli su nam oko opreme za naše odbojkaše”, zaključio je Zoran Martinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve