Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Murinjo snimio sjajnu reklamu za Padi Pauer

Reklama počinje Murinjom koji čita novine, na posljednjoj strani je pitanje koga će preuzeti "Posebni", na zidu slika slavnog klizanja uz liniju, kada je Porto eliminisao Junajted i kasnije stigao do triple krune

Murinjo je snimio zaista sjajnu reklamu za “Padi Pauer”, osvrnuo se na komičan način na svoju karijeru, podsjetio na najvažnije detalje, stigao da se naruga i Vengeru, a izgleda da je tu i najava budućeg posla.

Foto: Printscreen/Youtube

Reklama počinje Murinjom koji čita novine, na posljednjoj strani je pitanje koga će preuzeti “Posebni”, na zidu slika slavnog klizanja uz liniju, kada je Porto eliminisao Junajted i kasnije stigao do triple krune.

“Nije lako biti poseban, da objasnim”, kaže Murinjo dok hoda kroz sobu sa trofejima. Aludira da je svuda osvajao titule, ali i kaže da nisu sva velika dostignuća okončana trofejima.

Onda se pojavljuje novi isječak iz novina u kojima piše, “Junajted stigao do drugog mjesta”, to naime Murinjo smatra najvećim uspjehom u karijeri.

Nakon što insistira da se “Posebnost ne može kupiti”, on uređuje žbun koji predstavlja tri prsta.

Famozna tri prsta pokazao je kada se vratio na “Stamford Bridž” a neki navijači Čelsija ga vrineđali, podsjetio ih je da im je donio tri titule.

Na triplu krunu sa Interom, na sličan način je podsjetio navijače Juventusa, posline uvreda u Ligi šampiona.

Zatim je Murinjo sišao u perionicu, tu je bila korpa sa vešom, konstatovao je ironično da posebnost znači i da poštujete pravila. Aluzija naravno na 2005. kada je prošvercovan pored suspenzije u korpi za veš u svlačionicu Čelsija u utakmici Lige šampiona.

Ima još detalja u reklami, na vratima mu je momak koji mu donosi pismo naslovljeno na “Her Murinja”. Aluzija na Bajern i na učenje njemačkog je jasna, ali zatim u biblioteci vidimo i knjige poput “Voajera”, što je uvreda Vengeru koga je jednom tako nazvao.

Uspio je i da ga bocne na kraju riječima da se svima “na kraju sudi po rezultatima”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve