Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Mitrović i zvanično na klupi Cedevita Olimpije

Mitrović je promovisan u šefa stručnog štaba Cedevita Olimpije – na klupi će naslijediti nekadašnjeg trenera Budućnosti Zorana Martiča

Višemjesečne spekulacije su se ispostavile kao tačne – crnogorski trener Zvezdan Mitrović će od naredne sezone raditi u Admiralbet ABA ligi.

Mitrović je promovisan u šefa stručnog štaba Cedevita Olimpije – na klupi će naslijediti nekadašnjeg trenera Budućnosti Zorana Martiča.

“Zadovoljan sam. Osjećaj je lijep, postoji motivacija i entuzijazam. Ujedno se vraćam u regionalnu ligu, koju sam upoznao prije 20 godina kada sam bio pomoćni trener u Budućnosti i naravno u Evrokup gdje sam ostavio lijep trag. Moramo da sastavimo kvalitetnu ekipu koju čine prije svega kvalitetni igrači, momci sa dobrim karakterom koji bi zalaganjem napravili dobar rezultat i time privukao navijače u halu. Osnovni cilj je da vratimo publiku, da gleda košarku i da uživa”, rekao je Mitrović.

Posljednji posao je imao u Galatasaraju, a prije toga je radio u Asvelu, Monaku…

Mitrović je bio selektor reprezentacije Crne Gore od 2017. do 2019. godine kada je izboren plasman na Svjetsko prvenstvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve