Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Milinković: Raduje me niz pobjeda, odigrali smo pametno protiv Jezera

Posljednji trijumf stigao je rutinski protiv Jezera u Beranama, gdje su plavi slavili golovima Vasilija Terzića i Draška Božovića iz penala (2:0)

Budućnost je ispunila plan pred pauzu – nanizala je četiri pobjede u prvenstvu i došla na diobu prvog mjesta sa Podgoricom od koje ima utakmicu manje.

Milinković, Foto: FK Budućnost

Posljednji trijumf stigao je rutinski protiv Jezera u Beranama, gdje su plavi slavili golovima Vasilija Terzića i Draška Božovića iz penala (2:0).

“Odigrali smo pametno, onoliko koliko je trebalo za pobjedu. Vidjelo se od starta da smo kvalitetnija ekipa. Jezero je čvrsto, organizovano i nije slučajno osvojilo 11 bodova. Ovoga puta smo mi zasluženo slavili. Raduje nas pobjednički niz, kao i činjenica da nam je nekoliko igrača pozvano za A i mladu reprezentaciju. Odmorićemo se dva dana i nastavljamo da se spremamo za naredne izazove”, rekao je Milinković za Arenu nakon utakmice u Beranama.

Tri prvotimca Budućnosti – golman Miloš Dragojević, vezista Miloš Raičković i krilni napadač Igor Ivanović dobili su pozive selektora naše A reprezentacije Faruka Hadžibegića.

Debitantski poziv u mladu selekciju dobio je desni bek Bogdan Milić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve