Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović pred Ulm: Ekipa su za svaki respekt, ali bi nam pobjeda otvorila vrata druge faze Evrokupa

“Plavi” će pred praznim tribinama dvorane “Morača” pokušati da dođu do trećeg trijumfa ove sezone u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju

Košarkaši Budućnosti dočekaće sjutra Ulm u četvrtom kolu B grupe Evrokupa, a trener Podgoričana Petar Mijović je sa velikim poštovanjem govorio o njemačkom timu.

Mijović, Foto: KK Budućnost

“Plavi” će pred praznim tribinama dvorane “Morača” pokušati da dođu do trećeg trijumfa ove sezone u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.

“Ulm je ekipa za svaki respekt, zbog igračkog sastavom i stručnog tima, koji vodi Jaka Lakovič. To je tim koji je mogao da dobije Brešu u gostima, dva puta je imao dobijenu utakmicu. Oni igraju u visokom intenzitetu, sa mnogo šuteva za tri. Odbrana u tranziciji mora da bude prava, moramo da imamo veliku odgovornost u odbrani pik-en-rola, ako želimo da slavimo”, rekao je Mijović i dodao da bi trijumf u sjutrašnjoj utakmici našim šampionima otvorio vrata druge faze Evrokupa.

Budućnost je prošle sedmice ispustila pobjedu nad Unikahom u Malagi, ali je i u tom meču pokazala da je spremna započela sezonu u Evrokupu.

Za razliku od prvaka Crne Gore, Ulm ima samo jednu pobjedu u prethodna tri kola i to nad Mornarom u prvom meču sezone.

Budućnost i Ulm će igrati sjutra od 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve