Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi suspendovan zbog izostanka sa treninga

Lionel Mesi je dobio prvu suspenziju u karijeri i izbačen je iz tima Pari Sen Žermena.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izbačen je iz tima Pari Sen Žermena! Klub ga je suspendovao na dvije nedelje zbog toga što se nije pojavio na treningu prvog tima, a sve zato što je odlučio da sa svojom porodicom otputuje na mini-odmor u Saudijsku Arabiju, što je naročito problematično jer su vlasnici iz Katara.

Mesi je tamo snimao i reklamu, što nije prijavio. Ovo je inače prva kazna ovakve vrste za Mesija u karijeri, što će dodatno samo podgrejati priče da napušta Pariz tokom leta.

Pari Sen Žermen je inače obećao fudbalerima dva dana slobodno poslije meča protiv Lorijena za vikend, ali samo pod uslovom da pobjede. S obzirom da su izgubili 3:1, uz krajnje bizaran gol Kilijana Mbapea, Mesi nije imao osnova da otputuje u Saudijsku Arabiju na odmor i zato ga je klub suspendovao.

Mesi se nije javio ni treneru Kristofu Galtijeu, a ni sportskom direktoru Luisu Kamposu, dok je pitanje i da li bi ga PSŽ kaznio da vijest nije procurila u francuske medije. Tek nakon toga je PSŽ sproveo istragu i odlučio da kazni najboljeg fudbalera svih vremena kome se nikako neće dopasti “loš pr”, posebno jer je prije nekoliko mjeseci podigao pehar Svjetskog prvenstva i vjerovatno u tom trenutku bio najvoljeniji igrač na svijetu.

Podsjetimo, Lionel Mesi ove sezone za PSŽ odigrao 37 utakmica i učestvovao je u 39 golova – postigao je 20 i asistirao je za još 19, a odbio je da produži ugovor i djeluje da će se vratiti u Barselonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve