Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Mesi: Odigrali smo odlično, nijesu ništa bili bolji od nas

Inače Mesijeva možda i posljednja prilika da dođe do nekog trofeja sa Argentinom je sljedeće godine kada se opet igra Kopa Amerika i to u Kolumbiji i Argentini

Fudbaleri Argentine poraženi su od Brazila 2:0 u polufinalu Kopa Amerike, a golove su postigli Gabi Žezus i Roberto Firmino.

Foto: Skysport.com

Nakon meča, prva zvijezda Argentine Leo Mesi bio je zadovoljan igrom svog tima, ali ne i suđenjem.

“Milsim da smo igrali odličnu utakmicu, nijesu bili ništa bolji od nas. Ovi momci su se mnogo žrtvovali i zaslužuju poštovanje. Argentina ima materijal da nastavi da raste. Pokušavali smo, nijesu nas nadigrali, dva puta smo pogodili okvir gola, ali tu dobru igru nismo pretvorili u gol. Ono što je važnije od rezultata, pokazali smo da smo dorasli ovom zadatku”, rekao je Mesi koji nije mogao da se ne dodakne suđenja.

“Dva penala nijesu suđena. Postojale su jasne situacije u kojima smo oštećeni ali sudija nije gledao VAR”, dodao je najbolji argentinski fudbaler koji je veoma malo govorio o tome da li će i dalje igrati za nacionalni tim.

“Ako budem mnogao da pomognem, to ću i da uradim. Veoma se dobro osjećam u ovoj grupi igrača”.

Inače Mesijeva možda i posljednja prilika da dođe do nekog trofeja sa Argentinom je sljedeće godine kada se opet igra Kopa Amerika i to u Kolumbiji i Argentini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve