Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

MBC: Od ponedjeljka košarkaški kamp na Žabljaku

Najavljeno je da će na Žabljaku biti rađeno po programu trenera Miloša Kovača, koji je organizator kampa, i da će najvjerovatnije biti organizovane tri smjene po sedam dana

Tradicionalni košarkaški Montenegro basketball kamp, na kojem će učestvovati djeca iz gotovo svih crnogorskih gradova, počeće u ponedjeljak na Žabljaku, saopštili su organizatori.

Najavljeno je da će na Žabljaku biti rađeno po programu trenera Miloša Kovača, koji je organizator kampa, i da će najvjerovatnije biti organizovane tri smjene po sedam dana.

Saopšteno je da će na petom izdanju kampa sa djecom, osim Kovača, raditi i trener Montenegro starsa Bojan Nikolić i Balša Strunjaš iz Budućnosti.

Najavljeno je da će, ukoliko dozvoli koronavirus, gostovati i trener Amerikanac Brajan Liber iz Bostona.

Nikolić je kazao da da će se u kampu raditi isključivo obuka djece na tehnici i šutu. Prema njegovim riječima, dnevno će biti po dva treninga od po dva sata.

– Imamo popunjene dvije grupe koje broje oko 60 djece. Nažalost, ove godine ne mogu nam doći djeca iz inostranstva zbog korone, kazao je Nikolić .

On je podsjetio da su ranijih godina dolazila djeca iz Francuske, Mađarske, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine.

Nikolić je naveo da su kroz kamp prošli i crnogorski reprezentativci u različitim kategorijama Bojan Tomašević, Janko Bulajić, Jovan Miljanić i Zdravko Okiljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve