Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Martines: Mesi nije povrijeđen

Demantovano da argentinski superstar ima problem sa zadnjom ložom

Lionel Mesi (35) nije povrijeđen i biće spreman da nastupi za Argentinu u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru, protiv Francuske u nedjelju.

Vijest o povredi zadnje lože prve zvijezde modernog fudbala je demantovana. Navijači ,,gaučosa“ mogu da odahnu, vijest o plakšoj povredi legendarnog napadača je demantovana. Prethodno, Mesi je sa dijelom igrača dobio slobodan dan od selektora Lionela Skalonija.

– Ne, Mesi nije povrijeđen. Sjetite se da smo sa Holandijom igrali 120 minuta u četvrtfinalu, bila je za njega to teška utakmica, ali vidite da ima želju da odigra sve do kraja. Fizički je u redu, on je igrač utakmice svaki put – rekao je golman Emilijano Martines.

Argentina će u nedjelju imati priliku da osvoji treću planetarnu titulu, prvu nakon 1986. godine, a Mesi će igrati drugo finale u karijeri. Prva zvijezda južnoameričke selekcije ove godine je nastupio u 13 mečeva za reprezentaciju i postigao čak 16 golova. Ukupno za reprezentaciju postigao je 96 golova na 171 utakmici, od debija 2005. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve