Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Lukakua čeka ozbiljna kazna: U Junajtedu niko ne zna gdje je Belgijanac

Lukaku je trenirao u Belgiji sa mladim timom Anderlehta, što nikome nije smetalo, ali pošto se sjutradan nije pojavio na treningu Junajteda, digla se ozbiljna frka u klubu. Naravno, to je još jedan od načina da natjera čelnike engleskog kluba da popuste u pregovorima sa Juventusom, s tim što će ga ta "akcija" ozbiljno koštati.

Romelu Lukaku sve čini kako bi ovog ljeta napuštio Mančester Junajted. Belgijanac navodno ima dogovorene lične uslove sa Juventusom i pokušava da “pomogne” Italijanima da spuste cifru koju na Old Trafordu zahtijevaju, a ona iznosi 85.000.000 eura – da se vrati uloženo prije tri godine, kada je snažni centarfor doveden iz Evertona.

Lukaku, Foto: Skysports.com

Ole Gunar Solskjer dao je slobodno svojim pulenima u ponedjeljak, što je Lukaku iskoristio da skokne do kuće, u Brisel.

Tamo je trenirao sa mladim timom Anderlehta, što nikome nije smetalo, ali pošto se sjutradan nije pojavio na treningu Junajteda, digla se ozbiljna frka u klubu. Naravno, to je još jedan od načina da natjera čelnike engleskog kluba da popuste u pregovorima sa Juventusom, s tim što će ga ta “akcija” ozbiljno koštati.

Gotovo svi ostrvski tabloidi bave se tom temom i navode da Lukaku neće moći da izbjegne maksimalnu kaznu zbog neopravdanog izostanka sa treninga, a ona iznosi 400.000 funti, odnosno njegove dvije nedjeljne plate.

Da sve bude još gore po Belgijanca ljudi iz kluba pokušali su da ga kontaktiraju, međutim nijesu uspjeli, pa je situacija sada takva da se ne zna kada, odnosno da li će se Romelu Lukaku uopšte vraćati u Mančester.

Mozzartsport.com podsjeća, prva runda pregovora Juventusa i Mančester Junajteda propala je jer Paulo Dibala nije želio na Old Traford.

On je imao bezobrazno visoke finansijske zahtjeve i cijela stvar je propala.

Čekamo novi nalet Juvea, Lukaku im daje jasne znake da je prelomio…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve