Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Lukaku prelazi u Inter, transfer od 80 miliona eura

Junajted je prošlog mjeseca odbio ponudu Intera od 54 miliona funti za Lukakua, koji je novčano kažnjen pošto je u utorak propustio trening

Fudbalski klub Inter postigao je dogovor sa Mančester junajtedom o transferu napadača Romelua Lukakua, koji bi mogao da dostigne i 74 miliona funti (80 miliona eura), prenijeli su danas britanski mediji.

Foto: Guliver/Getty Images

Junajted je prošlog mjeseca odbio ponudu Intera od 54 miliona funti za Lukakua, koji je novčano kažnjen pošto je u utorak propustio trening.

Lukaku je prethodna dva dana trenirao sa bivšim klubom Anderlehtom.

Njegov menadžer Federiko Pastorelo je juče otputovao u London, kako bi riješio pitanja oko fudbalerove budućnosti. On je sinoć na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Lukakuom u privatnom avionu uz poruku: “Spremni samo za polijetanje. Pravac Milano”, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Junated i Inter se nijesu slagali oko vrijednosti transfera, engleski klub je tražio najmanje 75 miliona funti, koliko je prije dvije godine platio Evertonu za Belgijanca, a italijanski klub je nudio manje. Međutim, poslije uvećane ponude i dogovora koji bi mogao da se primakne traženoj cijeni, dogovor je postignut.

Lukaku je odigrao 96 utakmica i postigao 42 gola za Mančester junajted.

IzvorBeta

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve