Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Luka Modrić definitivno napušta Real Madrid

Luka Modrić je najtrofejniji igrač Real Madrida sa 25 osvojenih trofeja i definitivno odlazi kao jedna od najvećih legendi kraljevskog kluba.

Luka Modrić će napustiti Real Madrid na kraju ove sezone, javilo je više izvora iz Španije. U Realu vjeruju da je sada pravi trenutak za rastanak sa najtrofejnijim igračem u istoriji kluba.

Modrić je ispisao najzlatnije stranice u istoriji Real Madrida, od kako je stigao ljeta 2012. iz Totenhema za 40 miliona eura.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Karlo Anćeloti je prvi put ove sezone dodijelio Modriću ulogu rezerviste, pošto su ispred njega šanse dobijali više Kamavinga, Kros, Čuameni i Valverde, dok je iskusni Hrvat ulazio sa klupe. Ali, i tada je pokazivao da je za velika dijela, baš kao u revanšu sa Bajern Minhenom.

Florentino Perez smatra da je trenutak za rastanak i da se Real okrene mlađim igračima. Modrić ima savršenu priliku da se oprosti na najljepši mogući način osvajanjem Lige šampiona, uz La Ligu.

Navijači Real Madrida i “kraljevski” klub će 25. maja moći da prirede veličanstveni oproštaj od Luke Modrića i najvjerovatnije od Naća Fernandesa, kome takođe ističe ugovor.

Luka Modrić je najtrofejniji igrač Real Madrida sa 25 osvojenih trofeja i definitivno odlazi kao jedna od najvećih legendi “kraljevskog” kluba.

S obzirom na to da će za kraj na terenu pokazati klasu u najvećem evropskom okršaju u finalu Lige šampiona, Modrić je odlučio da i van terena učini isto.

Naime, kako prenosi poznati portal “Germaniac”, Modrić je naručio 50 satova sa laserskom gravurom, koji su namjenjeni saigračima i osoblju kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve