Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Lalošević: Stjepčeviću i Belanu će biti dodijeljeno zvanje perspektivnog sportiste

Ministar je istakao i da će mladim sportistima, za postignute rezultate, biti dodijeljeno zvanje perspektivnog sportiste Crne Gore

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je danas mlade boćare, a, omladinskog prvaka svijeta u disciplini brzinsko izbijanje i Iliju Belana, koji je sa Stjepčevićem osvojio srebro u disciplini štafeta.

Sastanku su prisustvovali i Dejan Maslovar, predsjednik Boćarskog saveza Crne Gore, kao i direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta i mladih, Zoran Jojić.

“Danas sam sa velikim zadovoljstvom razgovarao sa mladim šampionima u boćanju, Gracijom i Ilijom, koji su uzor svima onima koji žele da se bave upravo ovim sportom. Ponosan sam na sportski primjer koji daju Gracija i Ilija, a koji je praćen postignutim rezultatima na najvećim svjetskim takmičenjima”, kazao je Lalošević i čestitao Maslovaru na dobrom i kvalitetnom radu Boćarskog saveza.

Ministar je istakao i da će mladim sportistima, za postignute rezultate, biti dodijeljeno zvanje perspektivnog sportiste Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
11.11.2022-00:07 00:07

Poštovani ministre veselja, zastidite li se ikad odnosa vaše vlade prema rukometnom savezu Crne Gore….