Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za EP: Mađarska pobijedila Srbiju, rezultat po mjeri Crne Gore

Rezultat iz Budimpešte odogovara i našoj reprezentaciji koja bi ako u utorak na stadionu Rajko Mitić savladala Srbiju imala sve u svojim rukama jer bi imala meč sa Litvanijom u Podgorici za plasman na Evropsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Mađarske u Budimpešti 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Odbrana Srbije kapitulirala je u 20. minutu, Nego je probio po desnoj strani, uposlio Vargu koji je lako matirao Milinkovića Savića za 1:0.

Uslijedila je reakcija Srbije, u 33. minutu poslije kornera Živkovića sa desne strane, Pavlović je nadvisio svoje čuvare i zatresao mrežu Mađarske za 1:1.

Radost “orlova” trajala je tek do prvog sljedećeg napada, ponovo je Nego probio po desnoj strani i dodao kao Romanu Šalaju koji majstorski šalje loptu u mrežu za ispostaviće se konačnih 2:1.

Rezultat iz Budimpešte odogovara i našoj reprezentaciji koja bi ako u utorak na stadionu „Rajko Mitić” savladala Srbiju imala sve u svojim rukama jer bi imala meč sa Litvanijom u Podgorici za plasman na Evropsko prvenstvo.

I u slučaju remija u Beogradu, izabranici Selektora Radulovića imali bi dosta toga u svojim rukama, jer bi pobjedama nad Litvanijom i ako je realno, Mađarskom u gostima na zatvaranju kvalifikacija osigurali 2. mjesto u grupi G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve