Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kriza u Baskiji: Smanjuju plate u ekipi Duška Ivanovića

Naš trener Duško Ivanović želi da u ekipi španskog šampiona zadrži Henrija, koji je prošle sezone bilježio 10,6 poena, 3,9 asistencija i 3,4 skoka po meču španske ACB lige. Međutim, klub zbog efekata ekonomske krize, izazvane pandemijom korona virusa, više ne može da garantuje visoke plate prvotimcima

Baskonija je plejmejkeru Pijeriji Henriju ponudila ugovor za narednu sezonu sa manjom platom u odnosu na prethodnu, objavili su španski mediji.

Ivanović, Foto: Twitter

Naš trener Duško Ivanović želi da u ekipi španskog šampiona zadrži Henrija, koji je prošle sezone bilježio 10,6 poena, 3,9 asistencija i 3,4 skoka po meču španske ACB lige.

Međutim, klub zbog efekata ekonomske krize, izazvane pandemijom korona virusa, više ne može da garantuje visoke plate prvotimcima.

Henri je u sezoni za nama zaradio više od milion eura. Iz kluba se ipak nadaju, da će postići dogovor sa važnim igračem tokom naredne sedmice.

U međuvremenu, iz njemačkog Ludvigsburga doveden je plejmejker Kadim Kerington, plejmejker koji je kratko u sezoni 2018-19 tokom jeseni nastupao za barski Mornar.

Bio je to njegov prvi evropski angažman. Kerington iza sebe ima vrhunsku sezonu u Bundesligi.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve