Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Košarkašice poražene od Kipra, Kuljača bez plivačkog finala

Ekipa Jelene Škerović je imala loš procenat šuta iz igre (27,1 odsto - 19/70), a pogodila je devet trojki iz 17 pokušaja.

Crnogorski sportisti danas u dosadašnjem dijelu takmičenja na Igrama malih zemalja Evrope na Malti nijesu imali previše uspjeha.

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore neočekivano je danas poražena od Kipra (63:59) i razočarala svojom igrom protiv zemlje koja u košarci zaista nema nijedan rezultat vrijedan pažnje. Vjerovatno je i Kiprankama pobjeda protiv Crne Gore najveći uspjeh u istoriji njihove košarke.

Ekipa Jelene Škerović je imala loš procenat šuta iz igre (27,1 odsto – 19/70), a pogodila je devet trojki iz 17 pokušaja.

Božica Mujović je danas bila najefikasnija sa 15 poena, dok je Milica Jovanović meč završila sa 14 poena.

Crna Gora je u prva dva kola savladala savladala Luksembrug (64:52) i Maltu (59:42).

Muška košarkaška reprezentacija od 14.30 protiv Kipra igra meč trećeg kola. Ekipa Gorana Boškovića sinoć je izgubila od Malte (78:66), a u prvom kolu je savladala Luksemburg (76:72).

Crnogorska plivačica Jovana Kuljača nije uspjela da se plasirala u finale trke na 50 metara slobodno na Igrama malih zemalja Evrope.

Ona je danas trku isplivala za 27 sekundi i 97 stotinki.

To je bio deveti rezultat u polufinalu.

Plasman u polufinale izborili su stonoteniski dublovi u obje konkurencije, Filip Radović i Filip Radulović, odnosno Ivana Petrić i Simona Perović.

Polufinalni dueli zakazani su za 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve