Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Jaka poruka iz tabora lavica: Svi nas poštuju jer znaju da će da dobiju batine u svakom meču

Za Babovićevu će ovo biti prve Olimpijske igre u karijeri

”Lavice” su igrama i rezultatima u prošlosti zaslužile poštovanje od svih reprezentacija na svijetu, a jedna od najmlađih Anastasija Babović na zanimljiv način objasnila je zašto je to tako.

– Pobijedile smo Norvešku u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Mislim da sve reprezentaciju imaju poštovanje prema nama zbog svega što smo uradile dosad. Znaju da će da dobiju batine u svakom trenutku i sigurno razmišljaju o nama, kazala je Anastasija.

Za nju će ovo biti prve Olimpijske igre u karijeri.

– Za mene je velika čast što sam dio ove reprezentacije i što sam dobila priliku da sa 20 godina budem dio ovakvog takmičenja. Sanjala sam ovo i jedva čekam da počnu Olimpijske igre.

Teški rivali čekaju naše djevojke u grupnoj fazi. Snažne evropske selekcije poput Norveške i Holandije, te neugodni nacionalni timovi Angole, Japana i Južne Koreje.

– Nemoguće je doći na Olimpijske igre, a da ne budete u jakoj grupi. Nama su malo nezgodni rivali jer sa njima nemamo često priliku da igramo. Međutim, analizirali smo ih i pripremili se, pa nas ne mogu iznenaditi, ako odigramo dobro.

Crna Gora je na prethodnim Olimpijskim igrama eliminisana već u grupnoj fazi.

– Rezultat iz Rija nije teret, već naprotiv podstrek da napravimo dobar rezultat jer je pitanje hoćemo li imati priliku da se pojavimo na ovako velikom takmičenju. To nam daje vjetar u leđa, istakla je Anastasija Babović.

”Lavice” ća nastup na Olimpijskim igrama otvoriti u nedjelju od 7.15 protiv Angole.

Četiri najbolje selekcije iz grupe plasiraće se u četvrtfinale.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve