Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Veliki rezultat i zaslužen plasman na SP

Naša selekcija je večeras u Podgorici bila bolja od Češke 88:70

Crnogorski košarkaši su uradili veliku stvar – plasirali su se na Mundobasket drugi put u istoriji.

Naša selekcija je večeras u Podgorici bila bolja od Češke 88:70, a i porazom bi otišla na SP jer je Bosna i Hercegovina izgubila od Mađarske.

“Apsolutno smo kontrolisali sve što se dešavalo na terenu, ozbiljno shvatili meč koji je mnogo teško bilo igrati, jer je duel koji mora da se pobijedi po svaku cijenu. Uspjeli smo da svih 40 minuta držimo kontrolu svega što se dešavalo na terenu.Ogroman je ovo uspjeh, velika pobjeda, veliki rezultat i zaslužen plasman na Svjetsko prvenstvo”, rekao je Nikola Ivanović.

Nadovezao se Zoran Nikolić:

“Mislim da smo svi večeras uživali – i publika i mi. Znali smo da neće biti lako, ali na kraju smo uspjeli, uz pomoć navijača. Imali smo taj meč sa Bosnom i Hercegovinom, nismo odigrali kako smo željeli, imali smo neki pad u igri. Ovih par dana poslije utakmice u Tuzli smo se skupili i samo razmišljali o duelu sa Češkom. Znali smo da neće biti lako, Češka je bila bez šansi za plasman, igrala je rasterećeno, što je moglo da bude opasnost za nas, ali na kraju smo uspjeli da slavimo i plasiramo se na Svjetsko prvenstvo”, istakao je Nikolić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve