Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Veliki podvig, ali moramo da se okrenemo Portugalu

O podvigu i pobjedi nad Francuskom će se pričati još dugo, ali crnogorski košarkaši već u ponedjeljak imaju meč koji mora da se dobije

O podvigu i pobjedi nad Francuskom će se pričati još dugo, ali crnogorski košarkaši već u ponedjeljak imaju meč koji mora da se dobije.

“Crveni” gostuju Portugalu, očekuje se da opravdaju ulogu favorita.

“Navijači su napravili spektakularan ambijent, nastojali smo da se odužimo ljubiteljima sporta, koji su po paklenoj vrućini došli da nam pruže podršku, svjesni da nam je ona neophodna”, rekao je Nikola Ivanović.

“Nismo odigrali spektakularan meč, nije bilo mnogo toga lijepog da se vidi, ali smo uradili sve što je bilo potrebno da stignemo do podviga. Bili smo agresivni u odbrani, zagrađivali smo reket, igrali hrabro u napadu, “potukli” smo se muški sa Francuzima. Na kraju smo imali i malo sreće, ali sreća prati hrabre, a mi smo to definitivno bili”, dodao je Ivanović.

“Odmah po završetku meča sa Francuskom smo misli usmjerili ka Portugalu. Očekuje nas jako zahtjevan rival, koji će uraditi sve što je u njegovoj moći da stigne do pobjede. Što se nas tiče, pristup i odnos prema rivalu mora da bude isti, borbenost takođe. U tom slučaju, vjerujem da ćemo ponovo obradovati ljubitelje košarke, da ćemo uspjeti da napravimo još jedan korak ka ostvarenju sna, a to je plasman na Mundobasket”, istakao je bek Crvene zvezde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve