Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Drašković u novoj humanitarnoj akciji: Proslavljeni bokser donira bubreg sugrađanki

Drašković je od ranije poznat i po humanitarnom radu, a ovog puta je odlučio da sugrađanki Radmili Raičević (41) donira bubreg, sa željom da se ona vrati normalnom životu.

Da Nikšićanima humanosti ne manjka još jednom je dokazao dugogodišnji profesionalni sportista Ratko Drašković.

On je od ranije poznat i po humanitarnom radu, a ovog puta je odlučio da sugrađanki Radmili Raičević (41) donira bubreg, sa željom da se ona vrati normalnom životu.

Radmili Raičević je neophodna transplantacija bubrega na klinici Acibadem u Turskoj.

S obzirom na da troškovi operacije i liječenja premašuju platežne mogućnosti porodice, pozivaju sve građanke i građane koji su u mogućnosti da doniraju novčana sredstva koja će ubrzati transplantacionu proceduru.

Kako je Onogoštu kazala Radmila, nakon informacije da Drašković želi da joj donira bubreg i posle dobijanja rezultata tipizacije, njen život se promijenio.

– Otvorila mi se nova nada i vjera. Osjećaj je bio malo čudan ali sam srećna, sada vjerujem da ću uskoro imati novi život, kazala je Radmila dodajući da očekuje da će joj za liječenje trebati oko 50.000 eura zbog dodatnih troškova, pored same transplantacije.

Drašković je istakao da se ideja o donaciji bubrega javila još ranije.

– Donacija bubrega je moja želja još od ranije i prije izvjesnog vremena shvatio sam da mogu i želim pomoći svojoj sugrađanka koju ranije nijesam poznavao. Moja želja je da Rada ponovo počne normalno da živi i da joj se vrati osmijeh na lice, kazao je Drašković.

Radmila je na dijalizi od 2018. godine.

Svi koji žele i koji su u mogućnosti pomoći Radmili, mogu to učiniti uplatom na žiro-račune:

Addiko bank A.D:

555000900332678870

kao i na devizni račun:

Addiko bank A.D:

ME25555000900332680713

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve