Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

HAOS U MILANU: Policajac i francuski navijač povrijeđeni nožem u tuči pristalica Milana i PSŽ

Italijanski mediji tvrde da je grupa od oko 50 pristalica Milana palicama i bakljama noćas napala navijače gostiju u oblasti Navilja. Veće sukobe je sprečila lokalna policija

U Milanu u tuči i sukobu noževima navijača Milana i Pari Sen Žermena, uoči meča dva kluba u fudbalskoj Ligi šampiona, izbodeni policajac i jedan francuski navijač, navodi AP.

Italijanski mediji tvrde da je grupa od oko 50 pristalica Milana palicama i bakljama noćas napala navijače gostiju u oblasti Navilja. Veće sukobe je spriječila lokalna policija.

Navijač PSŽ-a, čije ime nije navedeno, zadobio je dvije ubodne rane u nogu. Francuz je prebačen u bolnicu, ali nije životno ugrožen.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci tuče, ali nije poznato koliko je tačno navijača povređeno.

Italijanski mediji navode da su navijači francuskog kluba tokom noći napali i lokalnu policiju. Tom prilikom je izboden jedan italijanski policajac, koji je završio u bolnici. On nije životno ugrožen, a navodno je uhapšen počinilac krivičnog dijela.

Lokalni mediji podsećaju da se napad dogodio manje od dva mjeseca pošto je jedan navijač Njukasla napadnut nožem u istom dijelu grada uoči utakmice sa Milanom u Ligi šampiona.

Utakmica između Milana i Pari Sen Žermena, koja se igra večeras od 21 čas na San Siru, proglašena je utakmicom visokog rizika, pošto je u Italiju doputovalo oko 4.300 francuskih navijača.

Prvo mjesto na tabeli grupe F LŠ drži PSŽ sa šest bodova, Borusija Dortmund i Njukasl imaju po četiri boda, a Milan je posljednji sa dva. U drugoj utakmici grupe F od 18.45 časova u Dortmundu Borusija je pobijedila Njukasl sa 2:0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve