Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Hamilton: Potrebna je samo milisekunda da se trkanje pretvori u zastrašujuću situaciju

U 26. krugu trke u Monci, Holanđanin je prešao preko ivičnjaka i udario pravo u bolid aktuelnog šampiona. Usporeni snimak pokazao je da je točak Red Bulovog bolida udario Hamiltona o kacigu, ali je oreol spriječio veći kontakt

Vozač Mercedesa Luis Hamilton nije bio najboljeg zdravstvenog stanja nakon incidenta sa Maksom Ferštapenom na trci za VN Italije.

U 26. krugu trke u Monci, Holanđanin je prešao preko ivičnjaka i udario pravo u bolid aktuelnog šampiona. Usporeni snimak pokazao je da je točak Red Bulovog bolida udario Hamiltona o kacigu, ali je oreol spriječio veći kontakt.

– Tokom ovakvih dana shvatim koliko sam srećan. Potrebna je samo milisekunda da se trkanje pretvori u zastrašujuću situaciju. Danas me je sigurno neko zaštitio, poručio je Luis.

– Vrat me boli kako uticaj adrenalina jenjava, dobio sam na neki način udarac u glavu, tako da je normalno da imam jaku glavobolju, ali dobro sam. Oreol je spriječio gore posljedice i neizmjerno sam zahvalan svima koji rade na našim vozilima i koji čine trkanje sigurnijim. Hvala svima koji me podržavate, zbog nje nastavljam da se borim. Zahvalan sam svakome od vas, vi ste najbolji.

Šampionat Formule 1 nastavlja se trkom za Veliku nagradu Rusije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve