Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Hadžibegić: Naše je da pobijedimo, a do kraja se nadamo u prvo mjesto

“Hrabri sokoli” će nakon poraza od Luksemburga prethodnog mjeseca, pokušati da preokrene situaciju u grupi, te takmičenje završe na prvom mjestu, što bi u krajnjem značilo selidbu iz C u bolju – B diviziju

Najbolji fudbaleri Crne Gore okupili su se danas u Podgorici i počeli pripreme za prijateljski meč sa Kazahstanom i duele UEFA Lige nacija sa Azerbejdžanom i Kirpom.

Hadžibegić, Foto: Fscg,me

“Hrabri sokoli” će nakon poraza od Luksemburga prethodnog mjeseca, pokušati da preokrene situaciju u grupi, te takmičenje završe na prvom mjestu, što bi u krajnjem značilo selidbu iz C u bolju – B diviziju.

Neće biti lako, pošto se najviše pita Luksemburg koji je nakon trijumfa pod Goricom preuzeo ulogu lidera zbog boljeg međusobnog skora od naše selekcije.

“Očekujem da ove dvije oficijalne utakmice završimo pobjedama. Pokušaćemo da iskoristimo šansu koja nam je ostala, a to je da Luksemburg negdje kiksa u preostala dva meča. Imamo dobru radnu atmosferu, imamo međusobno povjerenje, a vidim veliku želju kod igrača da što prije dođu i da se napravi što bolji rezultat ako je to moguće”, rekao je Hadžibegić na današnjem brifingu.

Uprkos činjenici da zavise i od učinka reprezentacije Luksemburga, “sokoli” ne gube nadu u pozitivan rasplet.

“Dobro je nadati se. Koncentrisan sam na ono što nas očekuje. Potrudićemo se da ostvarimo dvije pobjede, a bili bi lijepo da uz to dođu i lijepe vijesti od konkurenta. Nijesmo imali sportsko iskustvo u meču sa Luksemburgom na našem stadionu, ali naša ekipa odgovara u pozitivnom pravcu. Napredujemo, tim ima veći potencijal kada smo kompletni, a i igrači iz domaće lige daju nešto novo”, rekao je Hadžibegić.

Selektor je ostavio mogućnost da bi predstojeću akciju mogao da propusti vezista Levantea Nikola Vukčević.

Prijateljska utakmica sa Kazahstanom igra se u srijedu pod Goricom (18 časova).

Nakon toga slijede mečevi Lige nacija, u Zaprešiću i Podgorici – na rasporedu su 14. i 17. novembra,

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve