Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Goran Perišić: Bez kalkulacija i na pobjedu

Nakon startnog poraza od domaćina turnira, Norveške, izabranici selektora Gorana Perišića igraće sa Izraelom (19h).

Omladinsku fudbalsku reprezentaciju Crne Gore sjutra očekuje drugi meč u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon startnog poraza od domaćina turnira, Norveške, izabranici selektora Gorana Perišića igraće sa Izraelom (19h).

“Sami smo zakomplikovali situaciju u prvoj utakmici. Nismo otvorili kako treba meč odmah primili dva gola u prvih 15 minuta i uvukao se neki strah, tek onda smo počeli da igramo. Imali smo dva različita poluvremena. U drugom sam bio prezadovoljan igrom, stvarali smo šanse, postigli gol, ali je bilo malo“, istakao je Perišić.

Izrael je dobra ekipa, ali kalukacija nema, pobjeda je impeativ.

“Izrael je mnogo dobar. Dobili su Bosnu i Hercegovinu u prvoj utakmici 2:0. Ostaje nam da idemo na pobjedu i u ovoj i u narednoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine. Nema kalkulisanja, probaćemo da pobjedimo, vidjećemo da li je to realno. Izrael je mnogo dobra reprezentacija, ali zavisi sve od nas“, zaključio je Perišić.

Reprezentativac, Andrija Bulatović, kazao je da pobjedom nad Izraelom ostaje nada za plasman na EP.

“Analizirali smo njihove dobre i loše strane, pokušaćemo da odigramo što bolju partiju i dođemo do povoljnog rezultata. Samo pobjeda nas vraća u igru za plasman na Evropsko prvenstvo i sa ta tri boda mislim da bi se vratili u borbu” kazao je Bulatović.

Nakon Izraela, Crna Gora će igrati i sa Bosnom i Hercegovinom (utorak, 19h).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve