Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Gojković: Čestitam igračima plasman u Pariz

Španija je veliki favorit u utorak od 14 časova, ali je meč iz Dubrovnika sa starta Evropskog prvenstva putokaz kako treba.

Selektor Vladimir Gojković bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Rumunije u osmini finala Svjetskog prvenstva u Dohi i činjenicom da je osigurano peto učešće na Olimpijskim igrama u nizu.

“Mislim da je uspjeh to što smo se plasirali na Olimpijske igre. Izdržali smo veliki pritisak prethodna dva mjeseca – prvo smo na Evropskom prvenstvu morali da se kvalifikujemo za put u Dohu, onda ovdje imali tešku grupu. Kažu dobili smo Rumuniju za protivnika, ali ovi momci su to zaslužili pobjedom protiv SAD”, kazao je nakon pobjede protiv Rumuna selektor Vladimir Gojković.

Crna Gora je ponovo imala problema sa Rumunima, u Zagrebu je bilo 3:0, u Dohi su danas u prvoj četvrtini vodili 4:1 i 5:2.

“Bilo je stresno poslije minusa na početku. Čestitam igračima, smatram da mogu još da napreduju, sada možemo da se okrenemo četvrtfinalu i duelu sa Španijom”, kazao je Gojković.

Španija je veliki favorit u utorak od 14 časova, ali je meč iz Dubrovnika sa starta Evropskog prvenstva putokaz kako treba.

“Čeka nas veliki meč protiv najbolje ekipe na svijetu u posljednjih pet godina. Igrali smo dobro protiv Španaca nedavno na Evropskom prvenstvu u Dubrovniku, sada moramo da se oporavimo i da u toj utakmici izvučemo najbolje što imamo”, zaključio je Gojković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve