Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Gnusan čin: Turski fudbaler ugušio sina pozitivnog na koronavirus

Dječak je krajem aprila primljen u bolnicu zbog respiratornih problema i koronavirusa, a sa njim u sobi bio je otac. Samo dva sata kasnije ljekari su konstatovali smrt, a tek dvije nedelje kasnije je otkrivena prava istina da ga je ubio Toktaš

Nevjerovatna vijest stiže iz Turske, gdje je fudbaler Bursa Jildirimspora Seher Toktaš ubio svog petogodišnjeg sina.

Toktaš, Foto: Twitter/Daily Sabah

Dječak je krajem aprila primljen u bolnicu zbog respiratornih problema i koronavirusa, a sa njim u sobi bio je otac.

Samo dva sata kasnije ljekari su konstatovali smrt, a tek dvije nedelje kasnije je otkrivena prava istina da ga je ubio Toktaš.

“Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Pritiskao sam jastuk 15 minuta bez podizanja, dok se moj sin sve vrijeme borio. Kad je prestao da diše, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje”, rekao je Toktaš i sve ostavio u šoku.

Kao razlog za ovo ubistvo rekao je da nikada nije volio svoje dijete.

“Nikada nisam volio svog najmlađeg sina, još od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema”, izjavio je fudbaler.

Naravno, Toktaš je uhapšen, a prema zakonima u Turskoj očekuje se da bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Tamošnji mediji prenose da je dio karijere proveo u najvišem rangu, a nosio je dres Merinospora, Oftaspora, Hactepea, Tarsusa, Adijamanspor, Karačebea i drugih turskih timova.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve