Subota, 2 Marta, 2024
Rubrika:

Glavni grad podržavaće Budućnost Voli i ubuduće

Prema riječima gradonačelnice Injac, veoma je značajno da se nastavi saradnja koja može donijeti značajne benefite i za klub, ali i za Glavni grad.

Gradonačelnica Podgorice prof. dr Olivera Injac sastala se sa Draganom Bokanom, predsjednikom kluba i Vanjom Mugošom, članom Upravnog odbora košarkaškog kluba Budućnost Voli sa kojima je razgovarala o nastavku saradnje, imajući u vidu značaj kluba, tradiciju, a posebno ostvarene rezultate u prethodnom periodu.

Prema riječima gradonačelnice Injac, veoma je značajno da se nastavi saradnja koja može donijeti značajne benefite i za klub, ali i za Glavni grad.

„Nova gradska uprava će adekvatno reagovati u odnosu na ono što su potrebe KK Budućnost Voli i nastaviti sa podrškom klubu, sa uvjerenjem da će se benefiti saradnje manifestovati dobrim rezultatima na terenu“, kazala je Injac.

Tokom sastanka je istaknuto da je KK “Budućnost Voli” od izuzetnog značaja ne samo za Podgoricu, nego i za Crnu Goru, zbog čega je neophodno uložiti više napora, ali i opredijeliti značajniju podršku, sa lokalnog i državnog nivoa kako bi klub svaku narednu sezonu dočekao što spremnije.

Kako je istaknuto, važno je da podrška ovoj saradnji bude i od Vlade Crne Gore kako bi se u dogovoru sa Upravnim odborom kluba i Glavnim gradom napravio dugoročan plan i obezbijedio strateški pristup nastavku razvoja kluba i ostvarivanja respektabilnih rezultata kako na nacionalnom, tako i regionalnom i međunarodnom nivou.

“U ime Upravnog odbora KK Budućnost Voli, ovom prilikom zahvaljujem novoj gradskoj upravi, na čelu sa gradonačelnicom, gospođom Oliverom Injac na tome što na pravi način sagledavaju značaj Kluba i uvažavaju sve što je do sada urađeno. Zahvaljujem na razumjevanju i podršci kada je u pitanju budućnost naše Budućnosti. Na sastanku Upravnog odbora Kluba, koji je zakazan već za ponedjeljak, detaljno ćemo prezentovati današnji dogovor i odrediti dalje pravce u susret novoj košarkaškoj sezoni. Samo zajedničkim đelovanjem možemo sa optimizmom gledati u godine koje dolaze i veoma sam zadovoljan što je to jedinstveno opređelje i zaključak današnjeg sastanka”, izjavio je ovim povodom predsjednik KK Budućnost Voli, Dragan Bokan.

Sastanku su prisustvovali zamjenici gradonačelnice Luka Rakčević I Danilo Šaranović, kao i Miloš Antić, pomoćnih sekretara Sekretarijata za kultutu i sport.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve