Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Fudbalerka Švajcarske pronađena u jezeru Komo na 204 metra dubine

Jezero je pretraživalo osam ronilaca, specijalne robotski navođene kamere i sonari. Juče popodne policija je objavila da je pronašla beživotno tijelo. Kamere su potvrdile da je pronađena Florijana Ismaili

Potraga za Florijanom Ismaili je završena posle tri dana. Beživotno tijelo 24-godišnje reprezentativke Švajcarske je pronađeno na 204 metra dubine jezera Komo na sjeveru Italije.

Foto: Twitter

Fudbalerka Jang bojsa je nestala u subotu popodne. Provodeći odmor u Lombardiji sa prijateljima otisnula se gumenim čamcem na vožnju po Komu. Skočila je u vodu glečerskog jezera i nije izronila.

Policija se uzdržala od procjene šta se dogodilo. Stručnjaci smatraju da je po fudbalerku bio fatalan toplotni šok koji je izazvao srčani udar, mada im zvanični podaci ne idu u prilog. Temperatura u subotu je dostigla 33 stepena Celzijusa, temperatura vode je bila čak 25 stepeni, a fudbalerka je bila u odličnoj kondiciji.

U potragu za Švajcarkinjom uključila se specijalizovana jedinica policije iz Milana. Jezero je pretraživalo osam ronilaca, specijalne robotski navođene kamere i sonari. Juče popodne policija je objavila da je pronašla beživotno tijelo. Kamere su potvrdile da je pronađena Florijana Ismaili.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve