Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

FSCG: Ulaznice za meč sa Mađarskom od četvrtka u prodaji

Ulaznice će se prodavati u četvrtak i petak (16. jun) od 10 do 16 časova, a na dan utakmice (subota) od 10 časova pa do početka meča. Utakmica između Crne Gore i Mađarske igra se 17. juna, sa početkom u 18 časova

Prodaja ulaznica za utakmicu trećeg kola grupe G kvalifikacija za EURO 2024, između Crne Gore i Mađarske, počinje u četvrtak 15. juna u 10 časova na šalterima SC ,,Morača“, saopšteno je iz FSCG.

Ulaznice će se prodavati u četvrtak i petak (16. jun) od 10 do 16 časova, a na dan utakmice (subota) od 10 časova pa do početka meča. Utakmica između Crne Gore i Mađarske igra se 17. juna, sa početkom u 18 časova.

Ulaznice će se prodavati po sljedećim cijenama:

– tribina SJEVER – 5.00 EUR

– tribina ISTOK – sektori A, G – 10.00 EUR

– tribina ISTOK – sektori B, C, D, E, F – 12.00 EUR

– tribina ZAPAD – sektori A i F – 12.00 EUR

– tribina ZAPAD – sektori B i E – 15.00 EUR

– tribina ZAPAD – sektori C i D – 20.00 EUR

Tribina JUG biće zatvorena nakon kazne koju je Fudbalskom savezu Crne Gore izrekla Disciplinska komisija UEFA, zbog rasističkih ispada navijača na utakmici Crna Gora – Srbija.

“U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid (lična karta ili pasoš) za svako lice za koje se kupuje ulaznica. Jedno lice može kupiti maksimalno tri ulaznice. Prodaja ulaznica osobama mlađim od 16 godina nije moguća, kao ni njihov ulazak na stadion bez prisustva punoljetne osobe”, ističu iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve