Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Džudović zadovoljan igrom protiv Atletik Eskaldesa

Budućnost je u polufinalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona savladala prvaka Andore Atelitik Eskaldes 3:0. Dvostruki strijelac za plavo-bijele bio je Balša Sekulić, a autogol je upisao i Sančez.

Šampion Crne Gore Budućnost ostvarila je pobjedu u Rejkjaviku u prvoj utakmici pretkvalifikacija za Ligu šampiona, tako da će u petaj igrati meč koji će joj obezbijediti plasman u prvo kolo kvalifikacija.

Klubovi iz Crne Gore su nakon serije loših rezultata došli u situaciju da moraju igrati čak i pretkvalifikacije, pošto je naša liga trenutno na pretposljednjem mjestu rejting liste UEF.

Iza Crne Gore sada je još samo San Marino, tako da je crnogorski klupski fudbal na najnižim granama od referenduma.

Trener Budućnosti Miodrag Džudović rekoa je da je zadovoljan pobjedom i igrom njegovog tima protiv Atletik Eskaldesa, te da će učinti sve da što spremniji dočekaju finalni meč.

Budućnost je u polufinalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona savladala prvaka Andore Atelitik Eskaldes 3:0. Dvostruki strijelac za plavo-bijele bio je Balša Sekulić, a autogol je upisao i Sančez.

“Zadovoljan sam pobjedom. Napravili smo prvi korak u ovoj našoj priči na Islandu. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Bili smo oprezni na samom početku i igrali smo na rezultat. Iskoristili smo svoje šanse i mislim da je rezultat realan”, kazao je Džudović.

Nekadašnji crnogorski rerezentativac, a sada trener najtrofejnijeg našeg kluba kaže da su igrači ispunili njegova očekivanja u prvom meču na Islandu.

“Osim rezultata, zadovoljan sam i našom igrom. Ova utakmica nam je poslužila i kao priprema za sljedeći susret, iako znamo da nijesmo imali pripremne mečeve i prave protivnike kod kuće. Dakle, pokušaćemo što bolje da se pripremimo za finale i da odavde odemo sa pozitivnim rezultatom”, zaključio je trener Budućnosti.

Plavo-bijeli čekaju boljeg iz duela Tre Pene-Brejdablik, a finalni meč igra se u petak od 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve