Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Džikić iz Novog Mesta poručio: Ne shvatam zašto se proziva uprava kluba

''Krka je opasan protivnik, kao i svaki koji nema šta da izgubi. Mladi igrači kada igraju rasterećeni pružaju više nego što je realno, a bilo je vrlo važno da pobijedimo''

Budućnost Voli je lako savladala Krku u ABA ligi (84:72), a trener Aleksandar Džikić se nakon meča obratio navijačima.

“Uprava napolje”, moglo je da se čuje tokom duela sa Burgom u srijedu u “Morači”.

“Nismo imali dobar mart, skor 2:6, a prije nekoliko dana je bilo i nezadovoljnih navijača. Prozivali su menadžment, što mislim da nije bilo najpotrebnije, jer znam koliko ljudi vole klub i sa koliko energije, ljubavi i finansija žele da naš klub bude tamo gdje bismo svi voljeli. To nije naljakša stvar na svijetu, to mi je malo zasmetalo. Vjerujem da će ovo što sada govorim nekim pristalicama Budućnosti možda zasmetati, ali to je nešto što sam morao da kažem”, rekao je Džikić.

Raduje ga povratak u Novo Mesto.

“Drago mi je što sam se vratio u Novo Mesto i pobijedio, prošli put nisam. Budućnost je u posljednje tri sezone ovdje dva puta izgubila i stvarno smo ušli ozbiljno, sa puno energije. Krka je opasan protivnik, kao i svaki koji nema šta da izgubi. Mladi igrači kada igraju rasterećeni pružaju više nego što je realno, a bilo je vrlo važno da pobijedimo”, dodao je srpski trener.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve