Petak, 21 Juna, 2024
Rubrika:

Džaković: Očekivali smo ubjedljivu pobjedu

Danijela Džaković, jedna od naših najiskusnijih reprezentativki zadovoljna je izdanjem ekipe u premijernom meču Srebrene lige.

Najbolje crnogorske odbojkašice  opravdale su ulogu favorita protiv Farskih Ostrva na startu Srebrne lige i pobijedile maksimalnim rezultatom.

Danijela Džaković, jedna od naših najiskusnijih reprezentativki zadovoljna je izdanjem ekipe u premijernom meču Srebrene lige.

“Prije svega nadamo se da će biti zanimljviji meč protiv Gruzije i da će doći više publike u nedjelju. Očekivale smo da ćemo slaviti maksimalnim rezultatom, jer imamo iskustva s njima od prošle godine i znamo da smo kvalitetnije”, kazala je Džaković.

Istakla je da se pokazalo da se može ozbiljno računati na mlađe igračice-

“Podmladili smo ekipu, ali pokazali smo da se dobro radi u crnogorskoj odbojci. Tako da sam sigurna, da ima ko da naslijedi nas starije igračice”, istakla je Džaković.

Mina Dragović je da meč sa Farankama bio dobra prilika da se ekipa dodatno uigra.

“Na najbolji mogući način smo otvorile Srebrnu ligu. Odigrale smo utakmicu nakon dužeg perioda, još se uigravamo. Meč sa Farankama nam je pomogao da vidimo šta treba da popravimo protiv Gruzije. Danas je to dobro izgledalo, nadamo se da će tako biti i ubuduće”, kazala je Dragović.

Naredni meč Crna Gora igra u nedjelju protiv Gruzije u 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve