Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dubljević: Osjećaj sjajan, svi znaju koliko želim da igram za Crnu Goru

Naši momci igraju dva meča protiv Mađarske u kvalifikacijama za Mundobasket. Dvije pobjede bi otvorile borbu za plasman na još jedno Svjetsko prvenstvo

Bojan Dubljević poslije dvije ipo godine je opet dio naše košarkaške selekcije.

Kaže da se uželio reprezentacije.

– Osjećaj je stvarno sjajan, jer mislim da svi znaju koliko ja želim da igram za reprezentaciju i budem dio ekipe. Zbog Evrolige i nekih povreda nijesam mogao da budem tu posljednje dvije ipo godine, ali sam konačno tu i srećan sam. Mislim da stvarno imamo sjajne igrače i stručni štab i kao jedna pozitivna porodica idemo da igramo tu utakmicu, poručio je Dubi.

Naši momci igraju dva meča protiv Mađarske u kvalifikacijama za Mundobasket. Dvije pobjede bi otvorile borbu za plasman na još jedno Svjetsko prvenstvo.

– Ja sam još prije tri godine rekao da nije lako igrati ove FIBA prozore, jer jednostavno nema vremena za pripremu mečeva. Znamo značaj ova dva meča, oni su jedna ozbiljna ekipa, ali daćemo maksimum. Niko od nas nije tu da juri individualnu statistiku, već da damo maksimum da se borimo za ovaj dres i ako to budemo poštovali vjerujem u pozitivan rezultat, istakao je Dubljević.

Mađari su ostvarili polovičan učinak u prvom pozoru kao i naša selekcija. Zbog toga su mečevi izuzetno bitni. Dva trijumfa garantuju prolazak dalje i prenos značajnog broja bodova.

– Oni imaju uvijek taj svoj sistem koji forsiraju, ipak mi treba da se fokusiramo na nas, da radimo najbolje stvari koje mi znamo. Zbog toga više smo fokusirani na naš sistem nego na njihov. Najvažnije je da se borimo i igramo timski jer samo tako možemo doći do pobjede, zaključio je Dubljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve