Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dončić: Naučio sam da budem lider na Eurobasketu

Slovenci su ispali u četvrtfinalu od autsajdera Poljske. Mlada zvijezda Dalas Meveriksa u NBA ipak smatra, da je ovo takmičenje bilo važno za njegovu karijeru.

Luka Dončić (23) je istakao da će mu iskustvo i razočaranje koje je proživio sa timom Slovenije na Eurobasketu pomoći mnogo u karijeri.

Slovenci su ispali u četvrtfinalu od autsajdera Poljske. Mlada zvijezda Dalas Meveriksa u NBA ipak smatra, da je ovo takmičenje bilo važno za njegovu karijeru. U ključnom meču protiv Poljaka nastupio je opterećen sa dvije povrede…

– Naučio sam kako da budem lider, da pomažem drugima. Naučio sam mnogo novih stvari. Kako treba da se ponašam, kako ne treba da se ponašam. Poljska je igrala sjajno, nevjerovatno. Jednostavno kao da se nijesmo pojavili tamo, na terenu. Nijesmo igrali kako znamo i umijemo, ali i Poljska je igrala nevjerovatan meč, pripremili su se zaista dobro. Mislim da sam na ovom turniru dosta naučio. Ekipe su bile nevjerovatne. Mnogo sjajnih timova i sjajnih igrača. Još jedno iskustvo, pa mogu da kažem da je bilo super – poručio je Dončić.

Očekuje se da Dončić već naredne sedmice bude na kampu Dalasa uoči starta NBA lige.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve