Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dobra partija Vučevića ostala u sjenci, Toronto stigao do brejka, Seltiksi na korak od polufinala (VIDEO)

Raptorsi vratili brejk i sada vode protiv Magičnih 2:1

Košarkaši Orlando Medžika poraženi su na svom parketu od Toronto Raptorsa 98:93 u trećoj utakmici plej-ofa Istočne konferencije.

Foto: NBA.com

Magični sada gube sa 2:1 u seriji, a nije im pomogla ni dobra partija našeg Nikole Vučevića koji je stigao do dabl-dabl učinka od 22 poena, 14 skokova, šest asistencija i dvije blokade. Najefikasniji u ekipi Orlanda bio je Terens Ros sa 24 oiena.

Pobjedničku ekipu predvodio je Paskal Siakam sa 30 poena i 11 skokova, a dobar učinak imao je i Kavaj Lenard sa 16 poena i 10 skokova.

Četvrti meč na programu je u noći sa nedjelje na ponedjeljak.

Boston Seltiksi nalaze se na korak od konferencijskog polufinala nakon što su savladali Indijana Pejserse 104:96 i sada vode sa 3:0 u seriji.

Do pobjede ih je voido Džejlen Braun sa 23 poena, a Kajri Irving imao je 19 poena, 10 asistencija i pet skokova.

Kod Pejsersa Tajrik Evans je bio najefikasniji sa 19 poena, dok je Bojan Bogdanović meč završio sa 15, uz pet skokova i četiri asistencije. Četvrti, potencijalno posljednji meč ove serije na programu je u nedjelju, takođe u Indijanapolisu.

Oklahoma je slavila kod kuće protiv 120:106 i na taj način smanjila zaostatak u seriji u pobjedama na 2:1.

U pobjedničkom timu dominirao je Rasel Vestbruk sa 33 poena, 11 asistencija i pet skokova, dok je Pol Džordž imao 22 poena uz po šest skokova i asistencija.

Na drugoj strani Demijen Lilard je bio najefikasniji sa 32 poena, uz šest asistencija i četiri skoka, dok je Si Džej Mekalum postigao 21 pogodak, uz po sedam skokova i asistencija.

Četvrti meč takođe je na programu u Oklahomi u noći sa nedjelje na ponedjeljak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve