Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Đoković: Razočaran sam presudom

Srpski teniser neće moći da nastupi na Australian openu i danas će biti deportovan iz Melburna.

Veoma sam razočaran presudom, želim igračima sve najbolje na turniru, saopštio je Novak Đoković nakon presude.

Srpski teniser neće moći da nastupi na Australian openu i danas će biti deportovan iz Melburna.

“Želio bih da dam kratku izjavu kako bih se osvrnuo na rezultate današnjeg suđenje. Uzeću malo vremena da se odmorim i oporavim i dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran odlukom suda da odbije moju aplikaciju za sudskim viđenjem odluke ministra da otkaže moju vizu, što znači da ne mogu da ostanem u Australiji i učestvujem na Australijan openu. Poštujem odluku suda i sarađivaću sa relevantnim vlastima u smislu moje deportacije iz zemlje.Neprijatno mi je što je fokus proteklih sedmica bio na menei i nadam se da sada svi moežmo da se fokusiramo na turnir koji volim. Želim svim igračima, zvaničnicima, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru”, poručio je Đoković i dodao:

“Na kraju, hvala mojoj porodici, prijateljima, timu i navijačima i mojim sugrađanima iz Srbije na stalnoj podršci. Bili ste ogromni izvor snage za mene.”

Prvi teniser svijeta danas je jednoglasnom odlukom suda izgubio slučaj protiv ministra imigracija Aleksa Houka, koji mu je prije dva dana ukinuo vizu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve