Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đedović šetao ulicama Majamija, svi mislili da je Ibrahimović

Navlačio je Đedović osmijehe na lica mnogih, pokazujući da nije arogantan, a bio je raspoložen čak i za telefonski poziv s navijačem čiji je idol

Košarkaš Bajerna iz Minhena Nihad Đedović ponekad neodoljivo podsjeća na švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

Foto: Twitter

Kada je odlučio da promijeni imidž Đedović vjerovatno nije ni slutio da će ga ljudi mahom povlačiti za rukav i pokušati da razgovaraju sa njim, a za sve je ‘krivac’ nevjerovatna sličnost sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Da nije lako biti Đedović najbolje se moglo vidjeti kroz emisiju koju je njegov Bajern emitovao putem klupske televizije. Sa Bajernovom menadžerkom za medije Đedović je obišao Majami, a kako bi dodatno ličio na fudbalera Los Anđeles Galaksija svezao je kosu i stavio naočale, nakon čega je, pogađate, nastala prava pometnja na ulicama.

Navlačio je Đedović osmijehe na lica mnogih, pokazujući da nije arogantan, a bio je raspoložen čak i za telefonski poziv s navijačem čiji je idol.

Klupski eksperiment pokazao se vrlo uspješnim, mnogima je izmamio osmijeh na lice, a kako je sve izgledalo možete pogledati u priloženom videozapisu.

https://twitter.com/FCBayernUS/status/1173997541542612992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1173997541542612992&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Fkosarka%2Fdedovic-nije-imao-mira-u-miamiju-svi-mislili-da-je-ibrahimovic%2F333733

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve