Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Dečić želi tri boda protiv Mornara

Sa druge strane, Mornar je nakon dva trijumfa protiv Petrovca upisao remi protiv Iskre i poraz od Budućnosti. Barani znaju da ne mogu prijetiti Dečiću

Dečić nakon dvonedjeljne pauze nastavlja gdje je stao – na terenu kampa FSCG će u meču Meridianbet Prve lige ugostiti Mornar (16.00). Tuzani su pred pauzu remizirali sa Jezerom, sada je već jasno da se očekuju sva tri boda.

Dečić je baš protiv Mornara pobjedom otvorio sezonu, ali su Barani pokazali da imaju tim koji po kvalitetu svakako zaslužuje da bude u vrhu zbog čega ne treba očekivati rutinski posao domaćina. Samim tim, prisutan je i oprez u redovima Tuzana.

– Pauzu u prvenstvu dobro smo iskoristili. Nakon remija sa Jezerom možda nam je došla u pravi čas da popravimo neke stvari, da se dodatno adaptiramo na novog trenera i zahtjeve, tako da će sada, vjerujem, sve to izgledati još bolje. Igramo opet van Tuzi, ali i pored toga ambicije su potpuno jasne, iako smo svjesni da neće biti lako, jer Mornar ima iskusnu ekipu, sa dosta kvalitetnih pojedinaca – kazao je Andrej Bajović, vezista Tuzana.

Situacija na vrhu je prilično tijesna – tri tima, među kojima je i Dečić, izjednačena su na vrhu.

– I u narednom kolu smo domaćini, tako da se nadam da ćemo iskoristiti ovaj raspored i uspjeti da sačuvamo mjesto u vrhu. Sada je Mornar u fokusu, mislim da smo se dobro spremili za taj duel i da možemo do trijumfa – objasnio je Bajović.

Sa druge strane, Mornar je nakon dva trijumfa protiv Petrovca upisao remi protiv Iskre i poraz od Budućnosti. Barani znaju da ne mogu prijetiti Dečiću, ali…

– Doživjeli smo poraz od Tuzana na otvaranju sezone, a po svemu prikazanom to nijesmo zaslužili. Dečić ima, zaista, dobar tim, dobro se pojačao, sigurno da će imati najveće ambicije u oba takmičenja, ali bez obzira na sve idemo da igramo. U Baru smo se dobro nosili sa njima, bili bolji u pojedinim momentima, imali dobre šanse da ih pobijedimo. Sada će biti teže, ali sigurno da se nećemo unaprijed predati – kategoričan je Igor Poček, ofanzivac Mornara.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve