Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Danilo Nikolić više nije sa Partizanom

Nikolić je trenirao sa Partizanom na početku priprema, ali se ponovo povrijedio na Kopaoniku i napustio klub iz Humske.

Partizan je nakon odlaska Matijasa Lesora tražio centra, ali i krilnog centra, tako se u jednom trenutku u radu sa “crno-bijelima” priključio i Danilo Nikolić, koji je dugo vukao povredu i pokušava da se vrati na parket.

Nikolić je trenirao sa Partizanom na početku priprema, ali se ponovo povrijedio na Kopaoniku i napustio klub iz Humske.

Nikolić je trenutno bez kluba, a prošle sezone je igrao za Dižon, Avtodor i Mursiju.

“Danilo se nažalost povrijedio na Kopaoniku. Imao je problem sa istegnućem mišića – mi smo bili spremni da mu pomognemo što se tiče svih medicinskih usluga, koje su mu bile potrebne. Međutim on je odlučio da to nije potrebno i mislim da je došao u Podgoricu. Nije s nama, u trenutku kad smo razgovarali da dođe na pripreme bilo je dobro i njemu i nama. Nažalost povreda se desila pet-šest dana nakon što smo počeli da radimo. Kada je otišao na magnetnu rezonancu u Beogradu vidjelo se da to iziskuje pauzu. Želim mu sve najbolje”, rekao je Obradović na konferenciji nakon utakmice Partizana i Mege.

Partizan je danas pobijedio Megu i plasirao se u polufinale Superkupa, gdje će igrati sa Igokeom.

“Crno-bijeli” su danas mnogo oscilirali u igri i na mahove pokazali i veoma atraktivnu igru, a u pojedinim trenucima odbrana je djelovala veoma konfuzno, što su košarkaši Mege obilato koristili.

“Tim još nije na onom nivou koji je potreban za zvanično takmičene. Imali smo kratak pripremni period, malo smo utakmica u tom periodu igrali. Za to smo se odlučilo zbog naprene sezone – u oktobru i novembru ćemo imati po 10 utakmica. Čestitam Megi, to su mladi igrači, odlično vođeni, igraju zanimljivu košarku. Čestitke i mojim igračima”, rekao je  Obradović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve