Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda za spas sezone u Bernu

Utakmica u Bernu protiv Jang bojsa je meč za spas časti i sezone koja je već po mnogo čemu promašena.

Od silnih obećanja i najava Zvezdana Terzića prije početka sezone i najave da će evropska scena ove jeseni vidjeti najbolju Crvenu zvezdu ikada nije ostalo ništa osim razmetljivi govori i monolozi po beogradskim medijima generalnog direktora šampiona Srbije po dekretu Aleksandra Vučića.

Još u julu Terzić se hvalio da će Crvena zvezda imati šetnju kroz ping pong ligu i da u Srbiji nema konkurenciju, a da je on formirao tim koji je kadar da se upusti u borbu za najviše ciljeve na evropskoj sceni,

Nakon nekoliko ubjedljivih pobjeda minulog ljeta Terzić je navijačima obećao napad na polufinale Lige Evrope, i narednih sezona kandidaturu za pohod na Ligu šampiona, ali su usljedili žestoki šamari na domaćoj sceni dok se u Ligi šampiona stiglo do toga da je utakmica u Bernu protiv Jang bojsa meč za spas časti i sezone koja je već po mnogo čemu promašena.

Kako bi opravdao ulaganje desetine miliona državnog novca u promašena pojačanja Terzić je preko srpskih medija pod kontrolom Aleksandra Vučića, SNS i Crvene zvezde počeo da spinuje navodnu zainteresovanost evropskih klubova za Zvezdine vedete, koji nude desetine milona eura, ali se imena klubova i visina ponude čuvaju kao najstroža tajna.

Lažnim kreditima, malverzacijama u samoj fudbalskoj organizaciji, odnosno FSS, Crvena zvezda j tškom mukom održala korak u ping pong ligi Srbije, a večeras protiv Jang bojsa samo pobjeda u Bernu garantuje proljeće na evropskoj sceni.

U sva četiri prethodna meča Lige šampiona najbolja Crvena zvezda ikada igrala je podređenu ulogz, što potvrđuje činjenica da je golman Omr Glazer najbolji igrač ima i da je u dosadašnjem toku takmičenja dva puta obarao rekord po broju odbrana na jdnoj utakmici koji je i prije toga bio u vlasništvu Crvene zvezde, odnosno Glazerovog prethodnika Milana Borjana.

U međuvremenu Crvena zvezda se brukala saopštenjima, zahtjevima za smjenu predsjednika sudijske komicije FSS, pričama o navodnim neregularnostima u Savezu čije kompletno rukovodstvo je sa sjeverne šipke stadiona podno tenka.

Utakmice grupe G Lige šampiona Jang bojs – Crvena zvezda i Mančester siti – Lajpcig igraju se večeras sa početkom u 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve