Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda i od ženskog fudbala napravila skandalozna takmičenja

Finale Kupa Srbije Crvena zvezda - Spartak trajalo je danas svefa 10 sekundi koliko je trebalo jednoj fudbalerki Subotičanki da se povrijedi i da se utakmica prekine jer su na terenu ostale sa samo sedam fudbalerki...

Ambicija Aleksandra Vučića da Crvena zvezda postane šampion u svemu što se zove sport u Srbiji poprima razmjere epidemije od koje će srpski sport morati dugo da se liječi kada SNS ode u istoriju.

Finale Kupa Srbije Crvena zvezda – Spartak trajalo je danas svega 10 sekundi koliko je trebalo jednoj fudbalerki Subotičanki da se povrijedi i da se utakmica prekine jer su na terenu ostale sa samo šest fudbalerki…

U Spartaku su riješili da iskažu nezadovoljstvo zbog odluke FSS Srbije da im oduzmu bodove i titulu prvaka dodijele Crvenoj zvezdi.

Zato je subotički tim na finale stigao sa sedam igračica u protokolu, a svega desetak sekundi po početku utakmice Belovanje pala na zemlju, te je morala da izađe iz igre.

Kako nije bilo fudbalerki na klupi koje bi mogle da je odmjene, glavni arbitar meča Milica Milovanović, morala nekoliko minuta kasnije da odsvira kraj meča i tako je pehar pripao Crvenoj zvezdi.

Spartak je u prvom dijelu sezone slavio protiv Crvene zvezde, ali je bez bodova ostao zbog navodne greške u registraciji mađarske fudbalerke Fago, te je utakmica registrovana službenim rezultatom (3:0) za crveno-bijele, a subotički klub kažnjen je od strane FSS oduzimanjem jednog boda.

Crvena zvezda je preko organa FSS ove sezone “silovala” srpski fudbal u muškoj i ženskoj konkurenciji, prekršila je sve pravilnike FSS, ali nije kažnjena zbog brojnih saopštenja i mešetarenja, čak je i nagrađena za to milionima eura iz državnog budžeta.

Možda će protest Subotičanki napokon da pokrene istragu balkanizovane UEFA u srpskom fudbalu, ali je u to teško povjerovati dok je predsjendilk Evropske fudbalske unije intimus predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije Aleksandar Čeferin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve