Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

ČOVIĆ POKUŠAO DA ZASTRAŠI NOVINARA PORTALA AKTUELNO: Panični poziv u 22

Nikoga nije iznenadilo kada je zajedno sa SNS preuzeo vlast u Srbiji prije 12 godina, ali ovog puta kao čovjek iz sjenke i namještenik Aleksandra Vučića u prvi mah u FK Crvena zvezda, a potom i kao navodni spasilac KK Crvena zvezda. Ali tajni podaci su počeli da cure na sve strane, imperiji se bliži kraj i zato je nervoza velika, teško je izdržati toliki pritisak. Nije to lako, frka grči mozak, potezi su sve nepromišljeniji.

Poznati beogradski provokator, skandal majstor i siledžija, predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, svoju morbidnu praksu prijetnji i zastrašivanja novinara polako je počeo da upražnjava i izvan granica Srbije. Ovaj vječiti funkcioner i uhljeb svake vlasti u Srbiji u posljednjih 40 godina, koji trenutno za srpskog autokratu Aleksandra Vučića obavlja prljave poslove u sferi sporta, pozvao je novinara sportske redakcije Portala Aktuelno Stanka Radulovića u petak u 22 sata, sa jasnom namjerom da ga zastraši.

Povod za ovakav psihotično-kriminalni ispad Čovića je, po svemu sudeći, istina i objektivna kritika koje Radulović i Portal Aktuelno iznose o Čoviću, KK Crvena zvezda, ali i o njegovom nalogodavcu, predsjedniku svega i svačega u Srbiji, neostvarenom huliganu (kako ga naziva Milojko Pantić) autokrati Aleksandru Vučiću. Uredništvo Portala Aktuelno adekvatno će reagovati na ovaj bijedni pokušaj zastrašivanja i prijetnji psihotičnog Vučićevog sportsko-političkog izmećara.

Prije toga objavljujemo komentar novinara Radulovića na Čovićevo kabadahijsko ponašanje:

U našem društvu uvreženo je mišljenje da poslije 22.00 telefonom ne treba nikog zvati, jer je nekulturno i nevaspitano, pošto je to termin kada na ovim prostorima veče prelazi u noć. Zbog toga je noćni poziv Nebojše Čovića, tačno u 22.00, istovremeno neizgovorena prijetnja da počinje noć tokom koje vlada zakon jačeg.

Nebojša Čović, beogradski kabadahija, koji je kroz karijeru “sportsklog radnika” prijetio mnogima – Dušku Vujoševiću u studiju pred tv kamerama, Dejana Anđusa sačekivao u ponoć ispred redakcije. Poznat je i po ranim jutarnjim napadima na redakcije, koje nisu pisale i govorile ono što bi on želio, prijetio je brojnim beogradskim novinarima i uvijek prolazio nekažnjeno, zbog straha onih na koje je nasrtao.

Pomahnitali Vučićev poltron Nebojša Čović počeo da zove novinare i izvan Srbije sa zaštićenog broja koji obično dijeli srpska BIA

Ovog puta u kratkotrajnom telefonskom razgovoru dobio je poruku da se sa druge strane ne nalazi Dejan Anđus, ali ni mnogobrojni drugi beogradski Anđusi kojima je želio da zavrće uši.

Možda neko i ima razumijevanje za njegovu nervozu, histeriju, za njegove napade bijesa, jer se radi o čovjeku kojem je politika odavno ispila razum i osjećaj za realnost. Čović je u proteklih 40 godina bio privezak, bolje rečeno, nevjerni Toma svih beogradskih vlasti. Bio je komunista u SFRJ, potom kao gradonačelnik Beograda bio poslušnik Slobodana Miloševića i pudlica Mire Marković, a prvi ih je izdao. Bio je sljedbenik DOS-a,  Voje Koštunice i društva. Njegovi repovi su se povlačili i po DS-u Zorana Đinđića i Borisa Tadića, kao i u finansijama kosovskih Srba.

Nikoga nije iznenadilo kada je zajedno sa SNS preuzeo vlast u Srbiji prije 12 godina, ali ovog puta kao čovjek iz sjenke i namještenik Aleksandra Vučića u prvi mah u FK Crvena zvezda, a potom i kao navodni spasilac KK Crvena zvezda.

Mahinacije oko vraćanja 17 miliona duga, registracije Ive Lole Ribara u FMP, a potom i preregistracija FMP-a u Crvena zvezda Telekom i zamrzavanje Crvene zvezda Diva samo su dio velikih podviga vlasti koja ovih mjeseci 2023. godine doživljava svoj krah.

Znaju to Nebojša Čović i Zvezdan Terzić, kao predsjednikovi specijalci za “posebne” zadatke, i zbog toga je panika ogromna. Tajni podaci su počeli da cure na sve strane, imperiji se bliži kraj i zato je nervoza velika, teško je izdržati toliki pritisak. Nije to lako, frka grči mozak, potezi su sve nepromišljeniji.

Želio je Aleksandar Vučić, uz pomoć Čovića i Terzića da stavi tačku na “crno-bijeli svet” i da stvori neki ”srpski svet”, ali su se po svemu sudeći previše zaigrali. Tako da su ovom trenutku mnogo bliži stavljanju tačke na “crveno-bijeli svet”, ali i na ”srpski svet”.

Zbog toga bi možda, kada se nađu na klupama koje im zaista pripadaju, prikladnija garderoba za svu trojicu bila “košuljica” sa poprečnim crno-bijelim šarama.

Naime, od kad je Čović preuzeo “brigu” o KK Crvena zvezda Telekom, bolje rečeno mutanta, Regionalna Admiralbet ABA liga pretvorena je u cirkus, u vašarište, u takmičenje bez smisla u kojem vlada totalni haos, koji samo njemu odgovra. Prijetnje, ucjene, saopštenja uoči svakog važnijeg meča postali su kolorit koji ne bi trebao da ima bilo kakve veze sa sportom, ali su oni najsnažnije oružje ove i ovakve Crvene zvezde. O regularnosti takmičenja nema govora, jer nijedno taklmičenje ne može biti regularno ako je samo jedna utakmica namještena, ako je samo jedan rezultat unaprijed dogovoren, a od preuzimanja Crvene zvezde mutanti iz Železnika svake sezone igraju najmanje dvije namještene i unaprijed dogovorene utakmice po scenaruju koji odredi Nebojša Čović i po kojem na kraju utakmice već 12 godina uvijek pobjeđuje nedonošće Aleksandra Vučića i njegove ozloglašene porodice.

Posljednji put FMP je pobijedio Crvenu zvezdu, i to dva puta, još u proljeće 2011. godine. Tog ljeta predsjednik i vlasnik KK FMP Železnik Nebojša Čović postao je direktor Crvene zvezde, i od tada mutant iz Železnika, Crvena zvezda ima niz od 40 pobjeda protiv kluba svog direktora, koji mora da bude u sjenci kako se veliki “bos” u liku predsjednika svega i svačega u Srbiji ne bi srdio.

U istoriji sporta ne postoji sličan primjer da u istom rangu takmičenja igraju klubovi jednog čovjeka i da je jedna “persona” vlasnik jednog, a direktor drugog kluba. Takmičenje u kojima takvi klubovi u svakoj sezoni odigraju od dvije do pet ili šest utakmica ne može biti regularno i jednog dana bi, a čini se da će to biti veoma brzo, neko zbog toga morao  krivično da odgovara.

Zato i ne čudi panični poziv u 22, jer i one košuljice sa poprečnim prugama su počele da se šiju na beogradskim ulicama, mjere su odavno uzete.

Stanko Radulović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

40 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
19.06.2023-07:19 07:19

Kakve veze vi nesrećnici imate sa Srbijom, Beogradom, Zvezdom, Partizanom, Čovićem Terzićem,Vučićem, protestima, itd. i šta vas biga šta se dešava u drugoj državi ? 24/7 se samo bavite Srbijom a u samoj Srbiji vas niko ni ne spominje …

Andrija
19.06.2023-08:34 08:34
Reply to  Merlin

Neki Crnogorac ti je dobro izbljanjao stopanicu, sto posto, nema sto drugo mrco!. Ti si opsjednut sa Crnogorcima i to je ocigledno. Da ti je samo biti mrski Crnogorac, dvometras, sa ogromnim rukama i jos vecim stopalama! A da ne pricam o drugim vaznim stvarima!

Merlin
19.06.2023-12:30 12:30
Reply to  Andrija

Srbi i Crnogorci su uvek bili braća, prijatelji, rođaci, prijatelji, itd. Smešni ste vi milogorci koji ste do juče bili Srbi, koji ste rođeni u Srbiji, gde se besplatno školovalli i živeli. Menjate istoriju, izvrćete činjenice i širite mržnju…Preko noći ste konvertirali i 24h sejete mržnju, srbofobiju i rusofobiju. Sa 2m si taman kvalifikovan da bereš šljive i trešnje.

dragan p
19.06.2023-20:16 20:16
Reply to  Merlin

srbi ne mogu biti braća crnogorcima posle dešavanja 1918-1929,to zna svaki crnogorac a i normalan srbin,iskreno da ti kažem ne znam šta znači etnonim srbin.šta to znači i šta se podrazumijeva pod tim a svi dobro znamo ko su crnogorci i šta znači crnogorac-pominjanje lažne istorije,milogoraca,besplatnog školovanja su floskule koje može da izgovara samo neko ko nema ni argumenata niti bilo kakvog znanja,riječ srbin se prvi put pominje sredinom 19 vijeka,a znamo i da je autor načertanija čeh a ne srbin,nemoj da koristiš ovako divan nick za tako ružne komentare,koristi neki drugi jer me ovaj asocira na dina,pozz i nek… Pročitaj više »

Merlin
19.06.2023-22:15 22:15
Reply to  dragan p

Nisi ti Dragan, neko si neki Mujaga ili Garagan građaner sviju vera i nacija. Pročitaj malo Njegoša pa vidi šta kaže o Srbima i vama poturicama. Obiđi naše stare manastire. Prelistaj udžbenike istorije is vremena SFRJ, pa će ti neke stvari biti jasnije. Tako je kada vam srednjoškolci bistre istoriju… :)

Tara
19.06.2023-22:47 22:47
Reply to  Merlin

To kazu samo srbijanci-cetnici…kako bi nas bolje osvojili i pokrali..gubise lazove!

Lovćen
19.06.2023-11:56 11:56
Reply to  Merlin

Budaloo!

Tara
19.06.2023-22:46 22:46
Reply to  Merlin

Jate pitam..srbijance..sta ti imas da trazis na ovom iskrenom crnogorskom Portalu????

!!!
19.06.2023-07:54 07:54

@Merlin,nesrećo,ti li si Čoviću?Konačno si dolijao!

Oksim
19.06.2023-08:50 08:50

Čuj ovoga – sta nas briga sta tamo rade! Pa oni su nam se uvalili u sve pore naseg sistema sa svojom spc mafijom i treba ih raskrinkavat dje god mozemo. Ne dati im mira ka sto ni oni nama ne daju!

Merlin
19.06.2023-12:34 12:34
Reply to  Oksim

Kakve ti imaš veze sa Zvezdom, Partizanom i košarkom u Srbiji ? Jel neko u Srbiji brine brigu o košarci u Crnoj Gori ili Hrvatskoj ?

Artur
19.06.2023-09:33 09:33

Merline,kontradiktoran si.Ti zabadaš nos po portalima druge države.Ako radiš za pare,razumijem.Ako radiš iz ubjeđenja,treba da se liječiš…..ili si već na liječenju.

cetinje
19.06.2023-11:40 11:40
Reply to  Artur

Arture,ma kakvi Merlin je govno srbsko od “nasih ugrozenih mucenika”i zivi u Crnoj Gori,foliran i dzukela.

Merlin
19.06.2023-18:05 18:05
Reply to  cetinje

Direktore fabrike čokolade na Cetinju zar te nije sramota da stopiraš do Budve i da jedeš na kazan ?

Neko tamo
19.06.2023-09:56 09:56

Cisto da se zna kao sto jecovic tako ke i bitanga i prevarant iz singapura picoustijevi igraci

cetinje
19.06.2023-11:37 11:37

Gospodine Rasdulovicu znate Vi ko je Nebojsa Covic,izmecak Vucica,inace nesoj od nesoja u njegovu familiju ni kokoska nije dobra.

Merlin
19.06.2023-12:36 12:36
Reply to  cetinje

Zašto te zanima tamo neki sportski funkcioner iz druge države koji te uopšte ne spominje ?

Struhar
19.06.2023-20:17 20:17
Reply to  Merlin

Taj tvoj sportski funkcioner je godinu dana prebrojavao stolice u hali Morača, u nastojanju da svom klubu obezbijedi još jedno nezasluženo igranje EL (treće u nizu, poslije učešća otetih Ciboni i Igokei), objavivši o tome na desetine saopštenja kako Budućnost nema uslove i kako će Zvezda ponovo igrati EL. Toliko o tome ko se kime bavi.

Merlin
20.06.2023-05:51 05:51
Reply to  cetinje

Pukni od mržnje, bede i nemoći. Prati košarku u Albaniji, Bosni i Hrvatskoj, od***** od Srbije…

Struhar
19.06.2023-17:52 17:52

Bravo Stanko za tekstove i hrabrost. Imalo bi tu još štošta da se doda o gađanju kesama s mokraćom, krađi pehara, aktiviranju PP aparata da se prekine utakmica, gašenju struje reportažnim kolima, davljenju igrača Budućnosti po katakombama Pionira uoči petih utakmica finala, suđenju sudije Hordova na tim utakmicama, činjenici da je Čabarkapa s mjesta direktora lige sjutradan po završetku lige prešao na mjesto zamjenika direktora KK CVZ, namjenskom dovođenju robijaša u prvi red publike itd.

AdaJa
19.06.2023-18:43 18:43

Ne znam kako i zašto je vama gospodine Raduloviću dotična osoba postala meta tekstova ali isto tako ni ne znamo što je on vama reka’, na koji način vam je prijetio itd itd.
Ne treba nikakva veza ni ne znam što da bi poziv bio privatan ali se nadam da imate snimak razgovora i da planirate da ga objavite. Inače nam ostaje da vam vjerujemo na riječ ili ne vjerujemo.
A sve dok ne uputite izvinjenje Dušku Ivanoviću za one uvrede na njegov račun biram da vam ne vjerujem.

Merlin
19.06.2023-22:19 22:19
Reply to  AdaJa

Iz aviona se vidi da leže, samo da bi bio u centru pažnje. Čuj Čović će da zove ovog stručnjaka i anonimusa. :)

Sns bolesnici
19.06.2023-19:26 19:26

Uzjahao pa ne pušta, hoće silom na sramotu da uzme sve sto može da se otme, kompleksaš , vidiš mu iz pogleda , očiju neviđenu mržnju

Merlin
19.06.2023-22:19 22:19
Reply to  Sns bolesnici

Uh, neka si mu rekao…Da li ti je sada lakše ?

Stefan
20.06.2023-09:42 09:42
Reply to  Merlin

Zavici se u rupu botino odvratna

Maric
19.06.2023-19:30 19:30

On je najveće udbaško zlo uz šešelja,, on i žvalavi fukare velike pi pi

Merlin
19.06.2023-22:21 22:21
Reply to  Maric

Kao neke babetine ste koje se svađaju i kunu… :) Taj “žvalavi” je predsednik koji je preporodio Srbiju ekonomski, diplomatski i vojno, a vi miševi možete samo da mrzite.

Сале
20.06.2023-09:23 09:23
Reply to  Merlin

Није он само жвалава хијена већ и пицолики лешинар. Клинички психијатријски случај и патолошка лажовчина. Недоречени хулиганчић са северне трибине и мамино смежурано кученце….

Krle
19.06.2023-20:17 20:17

Samo da dodam da je pudlica VLASNIK kk crvena zveza

Merlin
20.06.2023-05:47 05:47
Reply to  Krle

Šta tebe briga ko je vlasnik nekog kluba u stranoj zemlji ? Da nećeš ti nešto da se pitaš i da određuješ u Srbiji ?

Losmi
19.06.2023-23:53 23:53

Sve je istina i svaka vam cast gospodine !

Istomisljenik
20.06.2023-09:06 09:06

Bravo care.Sve si rekao što drugi neće ili ne smeju

MILINKO
20.06.2023-11:22 11:22

PITAM SE SAMO KO JE SADA “DRŽAVNI PROJEKAT”- KK_CRVENA ZVEZDA-NEBOJŠA ČOVIC ILI JE TO-KK “PARTIZAN-OSTOJA MIJAILOVIC_ZORAN SAVIC(GROBARI SRPSKE KLUPSKE KOŠARKE)_I JOŠ NEKI KAO NASLEDNICI “VELIKOG_DUŠKA VUJOŠEVICA(DOSTA MI JE VAŠEG LICEMERJA-SRAM VAS BILO)-MILINKO PATIJAREVIC _ZABRDICA!

Komita
20.06.2023-11:44 11:44

Vi kao urednik nekakvog portala,sa tolikom kolicinom mrznje i gneva ste pokazali da mrzite sve sto je srpsko i iz Srbije. Pozdravio vas Aljbin Kurti.

Aca
20.06.2023-11:46 11:46

Konačno da neko ovu zvezdu definiše na pravi način – MUTANT.

Ivan
20.06.2023-13:52 13:52

Napaokon da neko skupi hrabrost i napise istinu. Nisam navijac ni jednih ni drugih ali Covic je najvece zlo i njemu nije mesto u sportu vec u zatvor.

Andrija Cacak
20.06.2023-14:38 14:38

Svaka napisana rec je tacna
Cestitam

Dare
20.06.2023-17:20 17:20

Bravo vam ga samo tako ,sve rečeno je istina i nastavite dalje hrabro . Pozdrav iz Srbije

Budvanin
21.06.2023-22:15 22:15

A jes ono, KK mutant sa 23 titule šampiona Srbije…U zadnjih 10 godina 21 trofej na Malom Kalemegdanu…Mutant ima matični broj, član sportskog društva, sediste, adresa, pib, muzej, trofeji….Sva istina na vašoj strani

Evidence
04.08.2023-11:51 11:51

Čović?! je smeće, to bi bio eufemizm. Što se tiče neke, nekog kukavnog Merlina, on je gnjida, – štetni insekt u razvoju. Znamo ga ko je. Beznačajan. Treba ga ignorisat.