Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Centar Partizana napustio klub pred finale: Uprava tvrdi da je isplaćen

Finalna serija šampionata Srbije u košarci, između Partizana i Crvene zvezde kreće 3. juna, za titulu su potrebne dvije pobjede, a Partizan je uoči borbi za posljednji trofej u sezoni ostao bez Brazilca Bruna Kabokla, koji je napustio klub

Finalna serija šampionata Srbije u košarci, između Partizana i Crvene zvezde kreće 3. juna, za titulu su potrebne dvije pobjede, a Partizan je uoči borbi za posljednji trofej u sezoni ostao bez Brazilca Bruna Kabokla, koji je napustio klub.

Saopštenje Partizana prenosimo u cjelini:

“Centar Partizana Mozzart Bet, Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obavještenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

KK Partizan Mozzart Bet se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. Kako bi se izbjegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će donijeti u danima pred nama.”, navodi se u saopštenju Partizana.

Prednost domaćeg parketa u finalnoj seriji imaće Crvena zvezda, koja će svoje mečeve igrati u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a Partizan će igrati u “Beogadskoj Areni”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve