Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Čeka se odgovor đavola: Juventus nudi dvojicu za Pogbu

Povezuje se Pogba sa brojnim klubovima, no inostrani mediji danas javljaju da je najbliže povratku u redove Stare dame. Navodno italijanski klub nije spreman udovoljiti finansijskim zahtjevima Junajteda, no s druge strane Juventus je putem posrednika obavijestio čelnike Junajteda da je spreman u transfer uključiti Paula Dibalu i Federika Bernardeskija

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o fudbalskoj budućnosti francuskog veznjaka, a sve je izvjesnije da će na ljeto napustiti redove Mančester junajteda.

Povezuje se Pogba sa brojnim klubovima, no inostrani mediji danas javljaju da je najbliže povratku u redove Stare dame.

Navodno italijanski klub nije spreman udovoljiti finansijskim zahtjevima Junajteda, no s druge strane Juventus je putem posrednika obavijestio čelnike Junajteda da je spreman u transfer uključiti Paula Dibalu i Federika Bernardeskija.

Odgovor Junajteda na ovu ponudu još nije stigao, no sigurno je da engleski klub nema namjeru snižavati cijenu bez obzira što je menadžer francuskog igrača, Mino Rajola, izjavio da njegov igrač neće obnoviti ugovor sa ”crvenim đavolima”.

Podsjetimo, Pogba je od 2012. do 2016. nastupao za Juventus iz kojeg je i prešao u Mančester junajted, a u ovoj sezoni odigrao je deset utakmica u prvenstvu i postigao je jedan pogodak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve