Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Ćavi više nije trener Barselone, Flik preuzima tim

Flik je prihvatio sve Barsine uslove, nije imao nijedan što se tiče finansija, ali je tražio da dovede, kompletan, svoj stručni štab.

Barselona sezonu završava bez osvojenog trofeja, što je u katalonskom velikanu odmah signal za alarm.

U takvim situacijama najodgovorniji je trener, koji sa timom nije ostvario zacrtano prije početka sezone, a ni legenda kluba Ćavi Ernandez nema popusta kod predsjednika kluba Đoana Laporte.

Laporta je spriječio da ide iz kluba prije samo tri sedmice, ali je danasstigla potvrda iz kluba da Ćavi nije više trener Barselone.

Ernandez će se sa klubom iz Katalonije rastati po završetku sezone u Primeri u kojoj se posljednje kolo igra 25. maja.

“Danas, u petak, predsjednik Barselone Đoan Laporta obavijestio je Ćavija Ernandeza da neće nastaviti da vodi ekipu u sezoni 2024/25”, navedeno je u saopštenju Barselone.

Sastanku su prisustvovali svi rukovodioci kluba – potpredsjednik Rafa Juste, direktor sporta Anderson Luis de Souza, Deko, Ćavi Ernandez i Serhio Alegre.

“Barselona želi da se zahvali Ćaviju za njegov rad u ulozi trenera kao i na njegovoj nevjerovatnoj igračkoj karijeri koju je imao kao kapiten tima. Želimo mu uspjeh u budućnosti”, dodali su iz Barselone.

Klub je potvrdio da će Ćavi posljednji put voditi ekipu u nedjelju na gostovanju Sevilji.

A Hansi Flik će u ponedjeljak postati novi trener Barselone.

Flik je prihvatio sve Barsine uslove, nije imao nijedan što se tiče finansija, ali je tražio da dovede, kompletan, svoj stručni štab.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve