Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli nakon poniženja protiv Crvene zvezde stigla ekspresno do 15. domaće titule

Košarkaši SC Derbija bili su daleko od izdanja u mečevima protiv Partizana kada su u samom finišu druge utakmice u Podgorici propustili priliku da izbace velikog rivala.

Poniženje koje su košarkaši Budućnosti doživjeli u obje utakmice polufinala plaj-ofa Admiralbet ABA lige nije previše uticalo na njihove igre u finalu domaćeg šampionata.

I taman koliko su igrači SC Derbija oduševili protiv Partizana, toliko su i podbacili u tri meča protiv novog-starog šampiona Crne Gore,

“Pogotovo poslije izdanja protiv Crvene zvezde, jer je bilo normalno da padnemo i fizički i psihički. Uz to, za domaću ligu nijesmo imali ni dovoljno domaćih igrača, čak smo igrali i bez povrijeđenog Popovića. Ali, na kraju smo slavili 3-0 u seriji, neočekivano i dosta lakše nego što smo očekivali. Svi smo pružili maksimum, uspjeli smo titulom makar nešto da ispravimo od plej-ofa ABA lige koji smo blijedo odradili”,rekao je za Pobjedu Aleksa Ilić, krilni centar Budućnosti.

Košarkaši SC Derbija bili su daleko od izdanja u mečevima protiv Partizana kada su u samomfinišu druge utakmice u “Morači” propustili priliku da izbace velikog rivala.

Krilo SC Derbija Mateo Drežnjak je kazao da je njegovu ekipu “”vjerovatno poremetil i odustvo Ivišića”.

“Cijelu godinu smo igrali sa njima i nijesmo navikli bez njih. Mi smo dali sve do sebe, u posljednjoj utakmici nam je falio i Tasić, ali ovoga puta nije išlo. U svakom slučaju ovo ne umanjuje utisak o sezoni, prvi put smo ušli u plej-ofa ABA lige, pružili dobre tri utakmice protiv Partizana i ušli u finale domaćeg prvenstva. Mislim da je to sasvim dobro”, rekao nam je Drežnjak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve